בראוניז בליס דובדבן עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 13 גרם שומן. והוא יספק כ 24 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-155 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם וניל, סוכר, מילוי פאי דובדבנים פרימיום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 10%- שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: אושר שוקולד-בראוניז קרמל, שיבולת שועל עם קוקו-דובדבן, ו בראוניס דובדבן שחור עם ציפוי דובדבן.
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F. בקערה גדולה להכין תערובת בראוני על פי הוראות החבילה, באמצעות שמן, ביצים ומים.
מרכיבים שתצטרך
תערובת בראוני
מים
ביצה
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
קערה
תנור
2
מורחים הבלילה במחבת משומנת 9x13 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מקציפים גבינת שמנת וחמאה בקערה גדולה עד רכות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת
חמאה
ציוד שתשתמש בו
קערה
4
מוסיפים סוכר ומכים ב-2 ביצים נוספות, קמח ווניל. זרוק כפיות של התערובת על הבלילה בראוני במחבת. השתמש בסכין לחתוך בעדינות דרך חובטים כדי ליצור דפוס שיש.
מרכיבים שתצטרך
וניל
קמח לכל מטרה
סוכר
ביצה
ציוד שתשתמש בו
סכין
מחבת
5
כף עוגת דובדבן עלה מזל מילוי מעל.
מרכיבים שתצטרך
מילוי פאי דובדבנים
6
אופים במשך 50 עד 60 דקות או עד קיסם יוצא נקי. מגניב לחלוטין לפני ההגשה.