צ'רי כפול-עוגיות שוקולד
עוגיות דובדבן עם שוקולד כפול יכולות להיות בדיוק הקינוח שאתם מחפשים. והוא יספק כ 24 מנות. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. אם יש לכם סודה לשתיה, חמאה, קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו עוגיות שוקולד שרי כפולות, עוגיות שוקולד שרי כפולות, ו עוגיות שוקולד שרי כפולות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375°f עם מתלים בשלישים העליונים והתחתונים.
לטאטא יחד קמח, אבקת קקאו, סודה לשתיה, ומלח בקערה קטנה.
הכה יחד חמאה וסוכר חום עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית גבוהה עד חיוור ורך, ולאחר מכן להוסיף ביצים 1 בכל פעם, פועם עד בשילוב היטב. להפחית את המהירות נמוכה ולהוסיף תערובת קמח, ערבוב עד רק בשילוב.
הוסף נתחי שוקולד, פקאן, דובדבנים ומערבבים עד רק incorporated.
ירידה 2 כפות רמה של בצק לכל עוגייה על 2 סנטימטרים זה מזה על 2 ungreased גדול אפייה גיליונות. עם אצבעות לחות, לשטח עוגיות מעט.
אופים, החלפת מיקום של גיליונות באמצע אפייה, עד נפוח ולהגדיר, 12 עד 14 דקות.
מעבירים עוגיות למדף כדי להתקרר.
עוגיות לשמור במיכל אטום בטמפרטורת החדר מגניב 5 ימים.