מקרל Chermoula-במרינדה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 97 גר' של חלבון, 72 גרם של שומן, וסך הכל 1116 קלוריות. 19 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם שמן זית, שן שום, out-up לך, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, הפליאוליתית, ו primal דיאט. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. עם כפית ציון של 98% המנה הזו מעולה. מתכונים דומים: צ'רמולה, צ'רמולה, ו רוטב צ'רמולה.
הוראות
1
לדפוק את החומרים למילוי יחד באמצעות עלי וטיח. הפוך 3 חתכים אלכסוניים לאורך שני הצדדים של כל מקרל, ולאחר מכן לדחוף את המילוי. צ ' יל עד 2 שעות לפני הבישול.
מרכיבים שתצטרך
מקרל
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלי
2
תנור חום 180c / 160c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
עבור chermoula, מניחים את השום, תבלינים, מיץ לימון, כוסברה וקמצוץ של מלח ים לתוך בלנדר. טפטוף איטי בשמן הזית, מתמזג.
צחצח את המקרל עם מעט שמן זית משני הצדדים, ואז הנח על מחבת או מחבת חמה וצרוב במשך 2 דקות בכל צד. בזהירות להעביר מגש תנור ואופים במשך כ 10 דקות, או עד המקרל מבושל דרך.
מקרל עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, רוזה נוצץ, ויוניה. דג שמן בטעם חריף, כמו מקרל, משתייך היטב ליינות הלבנים הפריכים האלה ויין מבעבע, אפילו רוזה. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.