צ'אטני ריבס חריף
צ'אטני ריבס חריף דורש כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. חלק אחד מהמנה הזו מכיל בערך 1 גרם חלבון , 0 גרם שומן ובסך הכל 147 קלוריות . מתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב מגיש 12 ומחירו 65 סנט למנה . גשו לסופר וקנו בצל, חומץ בלסמי, ריבס ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. זה מושלם ליום האם . אדם אחד התרשם מהמתכון הזה. רק כמה אנשים באמת אהבו את התבלין הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון של 19% , המנה הזו גרועה למדי. נסו צלעות חזיר עם מתכון צ'אטני ריבס חריף , צ'אטני עשבי תיבול חריף וצ'אטני בצל חריף (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר גדול מערבבים את הריבס, הסוכר החום, החומץ, הבצל, הצימוקים, רוטב ווסטרשייר, ג'ינג'ר, מלח, קארי ואגוז מוסקט. מבשלים ומערבבים עד שהתערובת מגיעה לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 25-30 דקות או עד שהריבס רך, תוך ערבוב מדי פעם.
מוסיפים אגסים. מבשלים ללא מכסה עוד 10-15 דקות או עד שהאגסים רכים. מצננים לטמפרטורת החדר. מערבבים פנימה נענע.
מעבירים לקערה גדולה. מכסים ומעבירים למקרר ל-6 שעות לפחות לפני ההגשה. ניתן לשמור במקרר עד שבוע.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
יין מבעבע ורוזה מבעבע הם בחירה מצוינת לטבילה. אם אתה מגיש מבחר של מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Barefoot Bubbly Extra Dry. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-15 דולר.
![בועה יחפה במיוחד יבש]()
בועה יחפה במיוחד יבש
שמפניה Bubbly Extra Dry Barefoot מציעה ניחוחות של תפוח בשל בתוספת רמזים של הדרים. טעמים קלויים משלימים את הגימור הקרמי והמתמשך. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות צלזיוס), המבעבע הזה מאוזן בצורה מושלמת עם שכבות מרובות של פירות כדי לשמח את החך.