שכחו מלצאת לאכול בחוץ או להזמין טייק אווי בכל פעם שאתם מתחשק לכם אוכל אמריקאי. נסו להכין צ'ילי הודו טחון חריף בבית. לבמנה עיקרית זו יש 186 קלוריות , 20 גרם חלבון ו -5 גרם שומן למנה. מתכון זה מתאים ל-2 מנות . 144 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא מושלם לסופרבול . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -30 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש רוטב ווסטרשייר, קינמון טחון, עגבניות ומלח. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה נטולת גלוטן . בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון מעולה של 84% . אם אהבתם את המתכון הזה, ייתכן שתאהבו גם מתכונים כמו פלפלים ממולאים בהודו טחון , פלפלים ממולאים בהודו טחון , ומקפיצה ירקות אסייתית עם בשר בקר טחון .
הוראות
1
מפוררים את ההודו לסיר; מוסיפים בצל. מבשלים על אש בינונית עד שהבשר כבר לא ורוד; מסננים.
מרכיבים שתצטרך
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
מוסיפים את העגבניות, רוטב העגבניות, השעועית, אבקת הצ'ילי, החומץ, רוטב ווסטרשייר והתבלינים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים על אש קטנה, ללא מכסה, במשך 15 דקות או עד להסמכה. מורחים את עלי הדפנה.