קושימומחה
מוכן ב55 דק.
מנות6
ציון בריאות18
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

צ'יפס שום בטטה

צ'יפס שום בטטה
צ'יפס שום בטטה עשוי להיות בדיוק התוספת שאתה מחפש. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.84 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 41 גרם שומן ובסך הכל 773 קלוריות . 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו מכינים אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית לקטו אובו . אם יש לך קמח, בצל, בטטות נופך ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה האמריקאית הזו. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 55 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 63% . הציון הזה מוצק. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו צ'יפס בטטה שום אפוי , צ'יפס בטטה שום ורוזמרין , וצ'יפס בטטה עם שום ופרמזן .

הוראות

1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
1
מחממים את השמן על אש בינונית במחבת טפלון גדולה.
מרכיבים שתצטרך
בטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרחבטטה או בטטות נופך (בערך 3 בינוניות), מקורצפות, לא מקולפות וחתוכה לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוגה במי קרח
ציוד שתשתמש בו
חתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרחחתוך לצ'יפס בגודל 1/4 אינץ' על 4 אינץ', ספוג במי קרח
2
מוסיפים את הבצל, החומץ, המלח והפלפל, תוך כדי ערבוב מדי פעם, עד שהבצל מקבל חום זהוב עמוק, כ-20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1
מסננים את תפוחי האדמה ומייבשים לחלוטין על מגבת מטבח נקייה. בסיר גדול עם תחתית כבדה, יוצקים מספיק שמן כדי למלא את המחבת כשליש מהדרך.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מחממים על אש בינונית-גבוהה עד שמדחום לטיגון עמוק המוכנס לשמן מגיע ל-375 מעלות F. (אם אין לך מדחום קוביית לחם תשחים תוך כ-5 דקות).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
3
בזמן שהשמן מתחמם, טורפים בקערה גדולה את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח ו-2 1/2 כוסות מים עד לקבלת תערובת חלקה. מצפים את תפוחי האדמה בבלילה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מעבירים 8 עד 10 תפוחי אדמה לשמן, ומאפשרים לכל עודפי הבלילה לטפטף בחזרה לקערה. מטגנים עד להזהבה ופריכה, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מסננים על נייר סופג. חוזרים על הפעולה עם שאר תפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
לרוטב: במחבת קטנה ממיסים את החמאה על אש קטנה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הטימין והשום ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
8
יוצקים את הרוטב על הצ'יפס ומערבבים בעדינות עד לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
9
מניחים את הצ'יפס על מגש ומניחים את הבצלים מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
10
מפזרים פונטינה ומגישים מיד.