קסולט שום ודלורית קלויים עשויים להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 9 גרם של שומן, וסך הכל 413 קלוריות. אם יש לך בצל, פלפל, פנצ'טה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב חומץ יין לבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קטיפה אדומה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו מחית דלעת קלויה עם שום צלוי, מרק דלורית עם שום צלוי, ו מרק דלורית שום צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר עור נייר לבן מראש שום (לא לקלף או להפריד את שיני). לעטוף ראש שום בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
3
אופים ב 350 במשך 1 שעה; מגניב 10 דקות. ציפורן נפרדת; לסחוט כדי לחלץ עיסת שום. הגדר חצי עיסת שום בצד; מילואים הנותרים עיסת שום לשימוש אחר. השליכו עורות.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחם
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
5
להוסיף pancetta; לטחון 5 דקות או עד קריספ.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
6
תסיר את פנצ ' טה מהמחבת, ותשאיר שאריות במחבת.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים בצל ושמן 1 כף לטפטופים במחבת; מטגנים 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך; לבשל 25 דקות או עד בצל הוא מאוד רך משחימים, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בחומץ.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
8
מחממים תנור ל-37
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
מוסיפים עיסת שום, פנקטה, סקווש, ואת 6 המרכיבים הבאים (דרך עלה דפנה) לתערובת בצל, ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
שום גויה®
סכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10
מניחים לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד על 1 כוס.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
11
מערבבים פירורי לחם, גבינת פרמזן, ושמן זית כפית 1/2; מפזרים באופן שווה על תערובת סקווש. מכסים ואופים ב 375 במשך 50 דקות או עד סקווש הוא מכרז. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות או עד ציפוי הוא השחמה. להשליך עלה דפנה.