תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קסולה. והוא יספק כ 8 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 673 קלוריות, 73 גרם חלבון ו 27 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שום, כתף חזיר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. 2 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מתכונים דומים: קאסולט, קאסולט, ו קאסולט.
הוראות
1
מכסים שעועית במים קרים על ידי 2 אינץ 'בקערה ולספוג בטמפרטורת החדר לפחות 8 ועד 24 שעות, או להשרות מהירה (ראה הערה' טבחים, להלן).
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מסננים היטב במסננת.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
הפוך זר garni על ידי גלישת פטרוזיליה, עלה דפנה, ציפורן, פלפל, ו 2 זרעונים טימין ב cheesecloth וקשירת עם חוט מטבח, ואז לשים בסיר כבד 5-6 ליטר יחד עם כתף חזיר ומים (4 ליטרים). מבשלים, חשוף, ברפרוף קצף מדי פעם, 1 1/4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
זר Garni
כתף חזיר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזיר
1/4 כוס שומן חזיר
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
3 ראשי שום, חצויים אופקית
מים נוספים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים שעועית, בצל, גזר, שום קצוץ ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, עד שעועית הם רק במכרז, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
5
בעוד שעועית מבשלים, לשים מתלה תנור בעמדה האמצעית מחממים תנור ל 375°f. מפשק צלייה במחבת על פני 2 מבערים וחום 1 שמן כף במחבת צלייה על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא עישון, אז רגלי ברווז חומות, הופך מדי פעם לעור חום ובשר בכל רחבי, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
מים כדי לאפשר
דַק-
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
6
להעביר רגלי ברווז עם מלקחיים למגש כמו השחמה.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
7
יוצקים את כל אבל 2 כפות שומן ממחבת צלייה, ואז להפחית את החום נמוך בינוני לבשל שיני שום חצוי, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
8
הסר מהחום.
9
מסננים שעועית תערובת חזיר במסננת להגדיר מעל קערה גדולה (זר זר זר זר garni). מערבבים מלח ופלפל לתוך מרק בקערה ושמורה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
זר Garni
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
שעועית להפיץ תערובת חזיר במחבת צלייה (עם חצאי שום), ולאחר מכן רגלי ברווז לקנן, עור הצדדים, בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
שום גויה®
לחם אגוזי מלך וצימוקים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
11
להוסיף 3 זרדים הנותרים קורנית ו 6 כוסות מרק שמורות (נוזל צריך לבוא סביב בסיס של רגלי ברווז; שמור מרק שנותר, מכוסה ומקורר, עבור reheating אם עושה צלחת קדימה, או לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
רגל ברווז
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
12
אופים, חשוף, 30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
13
בעוד קאסולט אופה, מחממים את השמן שנשאר בכף במחבת כבדה בגודל 10 אינץ ' מעל חום בינוני עד לחום, אך לא מעשנים. במידת הצורך, חציית נקניק חצי להתאים במחבת, ואז חום, מפנה מדי פעם, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
העברה ללוח חיתוך וקריר מעט. כאשר נקניק הוא מגניב מספיק כדי להתמודד, חצי חתיכות לאורך, ולאחר מכן לחתוך לרוחב לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
15
נסטלה נקניק לתוך קסולה ואופים, חשוף, 30 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
16
בואו לעמוד 10 דקות. בעדינות מערבבים שעועית, מועך כמה עם גב של כף, כדי לעבות מרק לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1
לבשל שום בשמן במחבת 10 אינץ ניקה מעל חום מתון, ערבוב, עד ריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים פירורי לחם, מלח ופלפל ומבשלים, מערבבים, עד שפירורים פריך וזהב, כ -3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מעבירים לקערה קטנה ומערבבים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מגישים קסולה עם ציפוי פירור.
1
* כדי להשרות שעועית מהירה, לכסות שעועית יבשה עם מים קרים על ידי 2 אינץ ' בסיר 4-5 ליטר. מביאים לרתיחה ומבשלים, חשוף, מעל חום מתון 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
הסר מן החום להשרות שעועית, חשוף, 1 שעה.* Cassoulet יכול להתבצע 3 ימים קדימה מקורר לחלוטין, חשוף, ואז מקורר, מכוסה. מחממים, מכוסים, בתנור 350°f שחומם מראש 30 דקות. אם שעועית ספגה את הנוזל, להוסיף קצת מרק שמורות לפני reheating.