פופקורן ועוגות בוטנים עשויה להיות מה שחיפשתם. מתאים ל-36 ומחירו 84 סנט למנה מנות. מנה אחת מכילה 516 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 28 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. ראש לחנות ולקחת סירופ תירס, תמצית ונילן, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 2 שעות ו 55 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 21%. הציון הזה די גרוע. נסו קאפקייקס פופקורן (כל כך חמוד!), פופקורן עירית פריחת עוגות, ו עוגיות שוקולד פופקורן שעועית וניל חמאה חומה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים את התנור ל 350 מעלות צלזיוס.משמנים תבנית גיליון בתרסיס ללא מקל. קו 3 (12 כוסות) קאפקייק או תבנית מאפינס עם ספינות קאפקייקס מנייר.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
שלב את הסוכר, הבוטנים וסירופ התירס בסיר. מבשלים על אש בינונית עד שהתערובת מזהיבה בצבע.
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
שום מולבן
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוציאים את הסיר מהחום. מערבבים פנימה את החמאה והסודה לשתייה. עובדים במהירות, מורחים את התערובת על תבנית הסדין המשומנת. הניחו לתערובת להתקרר מעט לפני השימוש במרית כדי לפזר את התערובת עוד יותר. לאחר שהתקרר עוד קצת, מתחו את הממתק להיות דק. לאחר מקורר לחלוטין, כ 30 דקות, לשבור את הממתק לחתיכות קטנות. אתה לא צריך את כל זה שביר עבור עוגות. תוספת ניתן לאחסן במיכל אחסון פלסטיק עבור חטיפים או אצווה שנייה של עוגות!
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
הודו מבושל מגורר (או עוף)
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
1
בקערה גדולה מקציפים יחד את הסוכר והחמאה לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מוסיפים את הביצים, 1 בכל פעם. מגרדים את הקערה ומערבבים לאחר כל תוספת ביצה. בקערה נפרדת מנפים יחד את קמח העוגה, הקמח לכל מטרה, אבקת האפייה, המלח והסודה לשתייה. בקערה שלישית מערבבים יחד את חלב החמאה ותמצית הווניל.
מרכיבים שתצטרך
קמח עוגה
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את החומרים היבשים ותערובת החלב לתערובת ביצת החמאה, לסירוגין בין החומרים היבשים והרטובים. מקפלים פנימה את שברירי הבוטנים הקצוצים.
מרכיבים שתצטרך
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום מולבן
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
4
בעזרת כדור גלידה בגודל בינוני, גרפו את הבלילה לספינות הקאפקייקס המוכנות
מרכיבים שתצטרך
חטיף ממתקים אחד של Heath (1.4 אונקיות), מרוסק
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
חצאי קרקרים של גרהם
5
מוסיפים שכבה של סוכריות מעטפת שוקולד מיני.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
6
אופים עד שצמרות הקאפקייקס קפצו קלות לאחור בלחיצה וקיסם המוחדר במרכז יוצא נקי, בערך 20 עד 22 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
מחממים את ציפוי החמאה, ואז מוסיפים את השמנת והמלח, מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. הניחו לתערובת להתקרר, ואז העבירו לשקית מאפה חד פעמית המצוידת בקצה קטן והשתמשו במילוי הקאפקייקס. זה קצת דביק ומבולגן!;
מרכיבים שתצטרך
4 כפות דגני גרנולה ללא צימוקים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
8
במעבד מזון מערבבים את החמאה, הסוכר, הקקאו והמלח לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
26 שוקולדי חלב HERSHEY'S KISSES®
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
9
מוסיפים את סירופ התירס ותמצית הווניל. מערבבים שוב, מקפידים לגרד את דפנות מעבד המזון.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
10
מוסיפים את השוקולד והדופק עד לאיחוד מלא. זה צריך להיות חלק וקרמי.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
11
מניחים את הסוכר החום, מלח, חמאה, סירופ תירס, תמצית וניל לתוך מיכל בטוח מיקרוגל, ומבשלים על כוח גבוה במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
הודו מבושל מגורר (או עוף)
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
12
מוציאים ומערבבים לתערובת אחידה.
13
מכניסים את המיכל חזרה למיקרוגל ומבשלים שוב עוד 2 דקות, או עד שהתערובת מבעבעת.
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
14
מוציאים את המיכל מהמיקרוגל ומערבבים פנימה את הסודה לשתייה. זה יהיה קצף למעלה. ריססו קערת נירוסטה גדולה בתרסיס נון סטיק, והניחו בה את הפופקורן.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
יוצקים את התערובת החמה מהמיקרוגל על הפופקורן, וזורקים עד לציפוי אחיד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
16
מורחים את הפופקורן על מגש גיליון ומזיזים אותו עד שהוא מופרד. אפשר לתערובת להתקרר לפני שכבות על גבי הדובדבן פאדג'.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
17
בקערה מקציפים יחד את החלבונים והסוכר.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
18
מחממים אותם על ביין מארי עד שהם חמים והסוכר נמס.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
19
יוצקים את תערובת הסוכר הלבן-ביצה החמה לקערת המיקסר החשמלי ומקציפים גבוה עד שהתערובת מתקררת. עבור לקובץ מצורף ההנעה. כשהמיקסר פועל במהירות בינונית-גבוהה, מוסיפים בהדרגה את החמאה המרוככת עד שהציפוי סמיך, חלק ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
סוכריות בגודל ביס של סקיטלס
הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
20
מוסיפים את תמצית הווניל ומערבבים עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)
1
ממלאים את הקאפקייקס המקוררים בקרמל החמאה.
מרכיבים שתצטרך
ממתק חמאה
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
2
מורחים מעל את ציפוי הפאדג'.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
בוטנים מלוחים אדומים עם קליפה, זמינים במעבר החטיפים של השוק
2 עוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם
3
מפזרים את תירס הקרמל מעל הדובדבן ומעליו בובת קרם חמאת הווניל. מעל את קרם החמאה עם ממתק מעטפת שוקולד מיני.
פופקורן עובד ממש טוב עם רוזוולט נוצץ ויין מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מנות ראשונות, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. אתה יכול לנסות זונין נוצץ רוז. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -18 דולר לבקבוק.
זונין נוצץ רוז
מיוצר עם הענב הנרלו המסקלזי הנחשב ביותר, נוצץ צבע הסומק הזה זוהר עם פרי בשל עז ואיכות פרחונית נעימה על האף. עם בועות עדינות וחך חלק, ניתן ליהנות מעושר הוורד הנוצץ הזה בכוחות עצמו במשך שעה שמחה או עם פופקורן וסרט. זה תכליתי וקל להתאמה עם מגוון רחב של מנות ראשונות (חשבו פריכות, פריכות ומעט תבלין) והוא יכול לעבור למנה העיקרית ולממתקים לאחר מכן. העושר של פירות מסיים עם פריכות נקייה.100% ענב נרלו מסקאלי.