המתכון האדום תאילנדי ברווז קארי יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 50 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה סביב 28 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 514 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם פלפל, אננס, אורז יסמין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלב קוקוס משומר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות ליים בריאות כקינוח. נסו קארי אדום תאילנדי עם ירקות, קארי ברווז אדום תאילנדי, ו קארי ירוק תאילנדי עם ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
1
חום 1 כף שמן זית ו 1 כף חמאה במחבת גדולה מעל חום גבוה בינוני.
מניחים חזה ברווז צד שומן למטה ומבשלים במשך כמה דקות, או עד העור הוא פריך וזהוב חום. (אל תדאגו בישול הברווז בשלב זה. אתה רק רוצה לתת לעור קצת צבע נהדר.)
מרכיבים שתצטרך
חזה ברווז
ברווז שלם
3
הסר מן המחבת לחתוך לפרוסות. תניח בצד. להפחית את החום בינוני נמוך. אם השמן אינו חום יתר על המידה, קדימה ולהוסיף את השום טחון למחבת. (אם שמן הוא חום, לשפוך אותו ולהוסיף קצת שמן חדש.)
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים ממרח קארי תאילנדי אדום למחבת ומערבבים. רסק לבשל במשך כמה דקות כדי לשחרר את הטעמים.
מרכיבים שתצטרך
משחת קארי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
יוצקים את חלב הקוקוס, מים חמים, רוטב דגים וג ' ינג ' ר טחון. מערבבים ולאפשר לבשל על אש נמוכה במשך 10 עד 15 דקות בזמן שאתה מכין את השני ingredients.In סיר נפרד (אני משתמש בתנור הולנדי) שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יינות בוטניקה מרי Delany Chenin Blanc. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 32 דולר.