קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

קארי פאנאנג תאילנדי (סגנון גורמה )

קארי פאנאנג תאילנדי (סגנון גורמה )
המתכון תאילנדי Panang קארי (סגנון גורמה ) יכול לספק את הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 21 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 462 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו חלפיניו, מלח ים, ברוקולי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן בוטנים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות טופי בוטן מלוחות כקינוח. מתכונים דומים: פנאנג קארי, פנאנג קארי עם עוף, ו קארי טופו Panang.

הוראות

1
ב 350 מעלות בתנור צלי ירוק ופלפלים אדומים במשך 8-10 דקות להפריש.Blanch במים רותחים ומלח ברוקולי הראשון גזר, ואז אחרי כמה דקות הצמד אפונה. מסננים במים קרים או מי קרח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביותפרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
פחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוףפחית אחת (14 אונקיות) של ציר עוף
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים שמנים ובצל טחון וחלפנוס עד שיזוף.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
3
מוסיפים שום ופטריות עד בצל חום. תניח בצד.הכן רוטב על ידי הוספת כל החומרים על חום בינוני לטאטא יחד. לאחר הרתיחה תן להתבשל ומערבבים occassially.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
4
מטגנים את כל מרכיבי הבשר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
5
מערבבים את כל preps שלך לתוך רוטב, כמו גם יורה, ערמונים, ותירס תינוק.כאשר מוכן לשרת, לערבב בזיליקום ונענע.
מרכיבים שתצטרך
תירס בייביתירס בייבי
ערמוניםערמונים
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)2 שיני שום (1 טחון, 1 שלם)
6
מגישים מעל אורז או שאני מעדיף אטריות אורז. אתה יכול גם להוסיף ביצת ברווז או כמה ביצי שליו (מקושקשת והושלכה במים רותחים לאורז) ולאטריות רק לטרוף עם אטריות במחבת או ווק עם קצת שמן.
מרכיבים שתצטרך
ביצי ברווזביצי ברווז
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושלאריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מגישים עם פלחי לימון וליהנות!(אם אתה מעדיף יותר חום להוסיף יותר צ ' ילי אדום אני אוהב שלי לשרוף).
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
פלפל צ ' ילי אדוםפלפל צ ' ילי אדום

מרכיבים

99פלפל האבנרותירס בייבי, לחתוך בזוגותתירס בייבי, לחתוך בזוגות71פלפל האבנרויורה במבוק (פרוס)יורה במבוק (פרוס)85פלפל האבנרוברוקולי, כתר (פרוס כל פרח פעם באמצע)ברוקולי, כתר (פרוס כל פרח פעם באמצע)2קרום: פירורי קרקר גרהם1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים383פלפל האבנרוצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ1קרום: פירורי קרקר גרהם8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית1כף. חומץ ביין אדום1⁄2-3⁄ גזר (פרוס ב diaganol על 1/4 ב. כל)1⁄2-3⁄ גזר (פרוס ב diaganol על 1/4 ב. כל)2קרום: פירורי קרקר גרהםחמאת בוטנים פריכה (רוטב בוטנים 2Tb ולהוסיף בוטנים)חמאת בוטנים פריכה (רוטב בוטנים 2Tb ולהוסיף בוטנים)1גבינת פרמזן מגוררתאבקת תבלין חמש סיניתאבקת תבלין חמש סינית28פלפל האבנרונענע טרי, קצוץ דקנענע טרי, קצוץ דק1שן שום (טחון)שן שום (טחון)1פלפל ירוק (לעשות אותו הדבר כמו לעיל)פלפל ירוק (לעשות אותו הדבר כמו לעיל)1חלפיניו טרי, החום התאילנדי האותנטי שלך (פרוס)חלפיניו טרי, החום התאילנדי האותנטי שלך (פרוס)1סיד טריז (מוגש בצד)סיד טריז (מוגש בצד)113פלפל האבנרוהפטריות המזרחיות האהובות עליך (אני אוהב צדפות, פרוסות, או כפתור, שלם)הפטריות המזרחיות האהובות עליך (אני אוהב צדפות, פרוסות, או כפתור, שלם)1קרום: פירורי קרקר גרהם1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן1 פלפל ג'לפנו אדום או ירוק קטן6קצת קישואים קצוציםלפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'1פלפל אדום (חתוך לשני 1 ב. טבעות לאחר מכן לחתוך 6 חתיכות כל אחד)פלפל אדום (חתוך לשני 1 ב. טבעות לאחר מכן לחתוך 6 חתיכות כל אחד)3קרום: פירורי קרקר גרהםמשחת קארי אדומהמשחת קארי אדומה1צביטהפתיתי פלפל אדום (פלפל צ'ילי אדום טרי 2 לבעיטה נוספת)פתיתי פלפל אדום (פלפל צ'ילי אדום טרי 2 לבעיטה נוספת)6קצת קישואים קצוצים1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק2צביטותגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם1קרום: פירורי קרקר גרהםקורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן454פלפל האבנרוסטייק ישבן, פרוס 1/4 ב. עד 1/8 בסטייק ישבן, פרוס 1/4 ב. עד 1/8 ב85פלפל האבנרואפונה הצמד סוכר (בתרמיל)אפונה הצמד סוכר (בתרמיל)28פלפל האבנרובזיליקום תאילנדי טרי, אם נורמלי (דק קוצצים 1 בזיליקום עוז עם 1 פטרוזיליה עוז)בזיליקום תאילנדי טרי, אם נורמלי (דק קוצצים 1 בזיליקום עוז עם 1 פטרוזיליה עוז)4בצל צהוב בינוני, קצוץגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי71פלפל האבנרוערמוני מים (פרוסים)ערמוני מים (פרוסים)1בצל לבן, חתוך טריזים ומפרידבצל לבן, חתוך טריזים ומפריד

יין מומלץ: Chenin Blanc, Gewurztraminer, ריזלינג

Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו Riesling הן בחירות נהדרות עבור אסיה. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. דוד & נדיה Chenin בלאן עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 36 דולר לבקבוק.
David & Nadia Chenin Blanc
David & Nadia Chenin Blanc
שנין בלאן (Chenin Blanc) משבט הסוורטלנד (Swartland) מתמקד שוב בכרמי גפן ישנים שונים, הנעים בין 1962 ל-1982 ומבוסס על גרניט מפארדברג, מעורבב עם צפחה/שיסט ממזרח, חימר מצפון וברזל מהחלקים המערביים של סווארטלנד. גפנים חקלאיים מעובדים יבשה עמד במבחן הזמן וזה מציג את הסיבה האולטימטיבית מדוע Chenin Blanc הוא המוקד העיקרי שלהם ב Swartland. חבורה שלמה לחוץ באופן טבעי מותסס, התבגר במשך 11 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי ניטראלי ישן.