בקארי תפוחי אדמה ומרק ירקות דורש בערך 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. ואינו מכיל גלוטן, ו lacto ovo צמחוני מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 167 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. זה מושלם עבור חורף. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 827 אוהדים. אם יש לך עלי כוסברה, מרק ירקות, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית ציון של 0% הצלחת הזו ניתנת לאילתור. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : מרק ירקות בקארי עדשים, מרק ירקות הודו קארי, ו אורז מטוגן ומרק ירקות.
הוראות
1
בצל Sauté, פלפל, גזר, כמון: בסיר גדול (6-ליטר), להמיס חמאה על חום גבוה בינוני.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים את הבצל, פלפל, גזר וזרעי כמון. מבשלים, מערבבים מדי פעם עד שהבצל רך והפלפל משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
גב שומן חזיר
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את כורכום, זרעי חרדל, אבקת קארי ומבשלים עוד דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביות
לתיבול בשר
כורכום
4
מוסיפים שום ומבשלים 30 שניות יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
5
תפוחי האדמה, המרק, המים, הכרובית והמלח. להגדיל את החום גבוה כדי להביא לרתיחה, ואז להפחית את החום בינוני גבוה או בינוני, מספיק כדי לשמור על מבשלים.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
בואו ומבשלים חשפו במשך 20 דקות.
7
קישואים תירס וקיץ, לבשל במשך 10 דקות יותר, עד הירקות מבושלים דרך.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקווש
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
8
פירה חצי המרק: השתמש בלנדר טבילה (או בלנדר רגיל) כדי פירה כמחצית המרק. להתאים תבלינים.
מרכיבים שתצטרך
למרקם חלק וניתן למריחה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
9
מקשטים עם כוסברה קצוצה (או פטרוזיליה, אם כי כוסברה טובה במיוחד עם מרק זה).