קבב בקר עם זיגוג כתום
מנה אחת מכילה 106 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. אם $1.02 למנה נופל בתקציב שלך, קבב בשר עם זיגוג כתום יכול להיות נהדר ללא גלוטן מתכון לנסות. והוא יספק כ 15 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך מיץ תפוזים להתרכז, חרדל דיז'ון, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו קבב כבש עם זיגוג רימון, רגל קבב כבש עם זיגוג רימון, ו Sirloin-קבב ירקות עם זיגוג בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים broiler או להכין אש פחם ולתת לשרוף אפר אפור. מערבבים מיץ תפוזים עם רוטב סויה, חרדל וחמאה בסיר קטן על חום בינוני גבוה עד חלקה, 2 דקות.
חוט בשר על שיפודי מתכת 8 ארוך, מחלק באופן שווה לסירוגין עם פטריות, חתיכות בצל ועגבניות שרי.
מברשת כתום תערובת באופן שווה על שיפודים משורשרות ומתבלים עם מלח ופלפל. להביא כל זיגוג שנותר לרתיחה בסיר, ולאחר מכן להסיר מן החום והשמורה.
הגדר מחבת או גריל על 6 אינץ ' ממקור חום. צלייה או שיפודי גריל במשך 6 עד 8 דקות, פונה לעתים קרובות, עד בשר ופטריות הם השחמה בצל הם רק חרוך על הקצוות.
מגישים קבב חם עם זיגוג נשאר בצד.