קבב עוף ים תיכוני
קבב עוף ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. איש מערות זה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני משמש 6 . מנה אחת מכילה 225 קלוריות, 23 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 28 דקות. 1 אדם שמחו שהם ניסו את המתכון הזה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. גשו לסופר וקנו שיפודי עץ, קישואים, מלח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 43%. נסו קבב עוף בגריל ים תיכוני, קבב עוף וירקות ים תיכוניים, ו קבב טלה בגריל ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
משרים שיפודים במים 30 דקות.
בעוד שיפודים להשרות, לשלב חומץ הבא 4 מרכיבים בקערה קטנה, תוך ערבוב עם לטאטא.
חותכים כל חצי בצל ל 6 טריזים.
השחילו 2 חתיכות עוף, 2 פרוסות קישואים ו -1 טריז בצל על כל שיפוד.
מניחים קבבים בכלי רדוד; מוסיפים מרינדה. מכסים ומקררים 1 שעה, מפנה מדי פעם.
מוציאים קבב מהצלחת, שומרים מרינדה. קבב קבב עם תרסיס בישול.
מניחים על מתלה גריל. מכסים וצולים 14 עד 16 דקות או עד לסיום העוף, הופכים פעמיים.
מביאים מרינדה שמורות לרתיחה בסיר בינוני; להרתיח 1 דקה.
מסירים מהאש; מזלפים מעל שיפודים.