קוכן קרם שזיפים
קוכן קרם שזיפים הוא מתכון צמחוני המבוסס על חלבון ואובו, המכיל 8 מנות. קינוח זה מכיל 291 קלוריות , 3 גרם חלבון ו -18 גרם שומן למנה. תמורת 54 סנט למנה , מתכון זה מכסה 5% מהצריכה היומית שלך של ויטמינים ומינרלים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-28 יגידו שהוא פגע במקום. אם יש לכם סוכר, חמאה, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה וחצי . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 0% . נסו את עוגת שזיפים שקדים עם קרם פרש , עוגת שזיפים סוכר כחול ועוגת שזיפים טריים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-175 מעלות צלזיוס (350 מעלות פרנהייט). בקערה גדולה, מערבבים קמח, כף סוכר ואבקת אפייה.
חותכים פנימה את החמאה עד שהתערובת נראית כמו פירורים גסים. מוסיפים 2 כפות שמנת מתוקה וביצה אחת. מהדקים לתחתית תבנית מרובעת לא משומנת בקוטר 23 ס"מ ומסדרים את השזיפים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 25 עד 30 דקות. בזמן שהעוגה נאפית, בקערה, מערבבים 1/2 כוס שמנת מתוקה, 1/2 כוס סוכר, כפית וניל וביצה אחת. טורפים היטב, יוצקים את התערובת על השזיפים ואפים 20 עד 30 דקות נוספות או עד שהקרם מתייצב.
מגישים חם או קר. יש לאחסן במקרר.