קולסלב קולומביאני (Ensalada de Repollo y Zanahoria)
סלט כרוב קולומביאני (Ensalada de Repollo y Zanahoria)עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף הצד שלך צלחת. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 241 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 16 גרם של שומן למנה. מתאים ל-3 מנות. אם יש לך מלח ופלפל, מיונז, מיץ ליים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי המתכונים הקולומביאנים שלי. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: סלט כרוב קולומביאני (Ensalada de Repollo y Zanahoria), סלט כרוב אננס (Ensalada de Repollo con Piña), ו Ensalada de Repollo (סלט כרוב).
הוראות
מניחים את הכרוב, גזר ובצל במעבד מזון ולעבד במשך כ 1 דקה או עד הירקות הם דק chopped.In קערה קטנה מקציפה יחד את המיונז, שמנת חמוצה, חומץ, סוכר, מלח, פלפל, אבקת כמון, מיץ לימון וקליפה.
מוסיפים את תערובת הכרוב לתערובת המיונז.
מערבבים היטב כדי לשלב את כל החומרים. לטעום ולהוסיף סוכר יותר אם תרצה.