אם יש לכם דלעת סקווש, ג'ינג'ר שורש בגודל האגודל, רוטב סויה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. מתכון זה אופייני למטבח הווייטנאמי. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מדהים של 93%. מתכונים דומים: מרק בשר-אטריות וייטנאמי עם ירקות אסיאתיים, בסדר וייטנאמי / יפני, קומקום כבש, ו Hotpot Ratatouille.
הוראות
1
מחממים את השמן בסיר בגודל בינוני, lidded.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיף את הג ' ינג ' ר ושום, ולאחר מכן מוקפץ במשך כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
3
מוסיפים את הסקווש, רוטב סויה, סוכר ומניה. כיסוי, ואז מבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץ
סכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
4
הסר את המכסה, להוסיף את השעועית הירוקה, ואז לבשל 3 דקות יותר עד הדלעת שעועית במכרז. מערבבים את בצל האביב דרך ברגע האחרון, ואז מפזרים כוסברה ומגישים עם אורז.
אסיה עובד ממש טוב עם Chenin Blanc, Gewurztraminer, ו ריזלינג. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הבומונט הופ מרגריט צ ' נין בלאן עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 35 דולר לבקבוק.