קונוסים טירמיסו תות
קונוסים טירמיסו תות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 526 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, תותים, קונוסים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גביעי שלג תות, קונוסים מאפינס תות, ו קונוסים פילו תות קוקוס.
הוראות
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, להמיס 8 אונקיות של שוקולד במרווחים של 30 שניות במיקרוגל עד חלקה. טובלים את החלק העליון של כל קונוס לתוך השוקולד כך שיש שפה 1 אינץ', ולאחר מכן להתגלגל אספרסו מרוסק או הקרקע.
מניחים את קונוסים טבולים על צלחת מרופדת נייר שעווה ומקררים. כאשר המשרד, על 20 דקות, להסיר מהמקרר ולהגדיר קונוסים, צד טבול, בתוך משקפיים קטנים אז הם עומדים זקוף. כפית את השוקולד המומס הנותרים באופן שווה לתוך קונוסי הסוכר ולחזור (זכוכית וכל) למקרר.
בינתיים, גוף ורבע 2 ליטרים של תותים ורוטב אותם במעבד מזון עם 2 כפות של מיץ לימון, 5 כפות של הסוכר וקמצוץ של מלח. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 35 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
יוצקים לתוך קערה קטנה ומקררים את מחית עד קר.
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, מקציפים את השמנת הכבדה ואת mascarpone כדי פסגות נוקשות ולאחר מכן לקפל את מחית ב 2 קבוצות. להכניס למקרר עד המשרד ולהגדיר, 1 עד 2 שעות.
ממש לפני ההגשה, מעטפת 1 ליטר הנותרים של תותים לחתוך אותם לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ'. לזרוק עם הנותרים 1 כף מיץ לימון 2 כפות סוכר.
כדי להרכיב: כפית תותים לתוך קונוסים עד שהם 1/4 מלא. מעל זה עם כ 1/4 כוס תערובת mascarpone, באמצעות כף גלידה כי כבר טבול במים חמים.
מקשטים עם שוקולד מריר מגולח ומקררים עד מוכן לשרת.