קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 5 דק.
מנות8
ציון בריאות6
מגזין

קונוסים טירמיסו תות

קונוסים טירמיסו תות
קונוסים טירמיסו תות יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 526 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 37 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו 5 דקות. יום האם יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם גבינת מסקרפונה, תותים, קונוסים סוכר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : גביעי שלג תות, קונוסים מאפינס תות, ו קונוסים פילו תות קוקוס.

הוראות

1
בקערת מיקרוגל קטנה בטוחה, להמיס 8 אונקיות של שוקולד במרווחים של 30 שניות במיקרוגל עד חלקה. טובלים את החלק העליון של כל קונוס לתוך השוקולד כך שיש שפה 1 אינץ', ולאחר מכן להתגלגל אספרסו מרוסק או הקרקע.
מרכיבים שתצטרך
אספרסו טחוןאספרסו טחון
שוקולדשוקולד
גלולגלול
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
2
מניחים את קונוסים טבולים על צלחת מרופדת נייר שעווה ומקררים. כאשר המשרד, על 20 דקות, להסיר מהמקרר ולהגדיר קונוסים, צד טבול, בתוך משקפיים קטנים אז הם עומדים זקוף. כפית את השוקולד המומס הנותרים באופן שווה לתוך קונוסי הסוכר ולחזור (זכוכית וכל) למקרר.
מרכיבים שתצטרך
קונוסים סוכרקונוסים סוכר
שוקולדשוקולד
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה
3
בינתיים, גוף ורבע 2 ליטרים של תותים ורוטב אותם במעבד מזון עם 2 כפות של מיץ לימון, 5 כפות של הסוכר וקמצוץ של מלח. מסננים את מחית דרך מסננת בסדר רשת לסיר קטן. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים עד מופחת בחצי, על 35 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מסננתמסננת
מחבת רוטבמחבת רוטב
4
יוצקים לתוך קערה קטנה ומקררים את מחית עד קר.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, מקציפים את השמנת הכבדה ואת mascarpone כדי פסגות נוקשות ולאחר מכן לקפל את מחית ב 2 קבוצות. להכניס למקרר עד המשרד ולהגדיר, 1 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
מסקרפונהnameמסקרפונהname
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
מקציףמקציף
קערהקערה
6
ממש לפני ההגשה, מעטפת 1 ליטר הנותרים של תותים לחתוך אותם לאורכו לפרוסות 1/4 אינץ'. לזרוק עם הנותרים 1 כף מיץ לימון 2 כפות סוכר.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מיץ לימוןמיץ לימון
סוכרסוכר
7
כדי להרכיב: כפית תותים לתוך קונוסים עד שהם 1/4 מלא. מעל זה עם כ 1/4 כוס תערובת mascarpone, באמצעות כף גלידה כי כבר טבול במים חמים.
מרכיבים שתצטרך
תותיםתותים
מסקרפונהnameמסקרפונהname
גלידהגלידה
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
סקופ גלידהסקופ גלידה
8
מקשטים עם שוקולד מריר מגולח ומקררים עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
שוקולד מריר-מתוקשוקולד מריר-מתוק

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 62 דולר לבקבוק.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
אדום רובי אינטנסיבי. עוצמה ועשירה עם הערות חריפות ובלסמיות ואחריהן ניחוחות פירות יער אדומים. טאנינים עדינים ואלגנטיים משמחים את החך, ומכריזים על טעם לוואי נעים וארוך.