קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות2
ציון בריאות54
מגזין

קונכיות ממולאות בבשר וברוק

קונכיות ממולאות בבשר וברוק
פגזים ממולאים עם בשר בקר וברוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גבינת צ'דר, בצל, עשבי תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קונכיות ממולאות בבשר, קל בשר-ממולאים פגזים, ו בשר סטרוגנוף ממולאים בצדפים (מתכונים דומים).

הוראות

1
קיטור ברוקולי הקפוא שלך לחתוך אותו לחתיכות קטנות יותר במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
2
מטגנים את הבצל במחבת חמה עד שקופים. בעוד הבצל מטגן, קדימה ולהתחיל להרתיח את קליפות הפסטה שלך. בישלתי את שלי חצי מהזמן המומלץ, אבל הם צריכים לפחות להיות רכים מספיק לדברים!
מרכיבים שתצטרך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את הבשר למחבת עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
תרוקן את הפסטה שלך כשהיא תהיה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
5
לאחר הבשר משחימים ופריך( לטעמך), מוסיפים את רוטב העגבניות, המלח, הפלפל והעשבי תיבול למחבת. הפעל את החום לנמוך.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'צלעות חזיר ללא עצמות, חתוכות לחתיכות של 2 אינץ'
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
מערבבים את גבינת השמנת עם כל עשבי תיבול טריים או יבשים שאתה אוהב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
עשבי תיבול יבשיםעשבי תיבול יבשים
7
יוצקים מאודים שלך, ברוקולי קצוץ לתוך תבשיל קדרה.
מרכיבים שתצטרך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
8
תמלא את הפגזים בתערובת של גבינת שמנת ועשב.
מרכיבים שתצטרך
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
9
מניחים את הקליפות הממולאות על גבי הברוקולי בצלחת התבשיל. אם אתה נגמרים של גבינת שמנת בעת מילוי, למלא את כל הפגזים הנותרים עם חלק מתערובת בקר / עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות ממולאותקונכיות ממולאות
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®1 גיגית (8 אונקיות) ממרח גבינת עירית ובצל PHILADELPHIA®
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
10
ברגע שכל הקליפות ממולאות ובצלחת התבשיל, יוצקים את תערובת הבשר והעגבניות על הקליפות באופן שווה. מכסה עם גבינת צ ' דר גרוסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסהגבינת צ ' דר גרוסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
11
אופים ב 176 C / 350 F במשך 15 דקות או עד הגבינה נמסה ואת הפגזים רכים (אבל לא רך מדי;)
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן