קונכיות ממולאות בבשר וברוק
פגזים ממולאים עם בשר בקר וברוק עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 1191 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 72 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. אם יש לכם גבינת צ'דר, בצל, עשבי תיבול, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו קונכיות ממולאות בבשר, קל בשר-ממולאים פגזים, ו בשר סטרוגנוף ממולאים בצדפים (מתכונים דומים).
הוראות
קיטור ברוקולי הקפוא שלך לחתוך אותו לחתיכות קטנות יותר במידת הצורך.
מטגנים את הבצל במחבת חמה עד שקופים. בעוד הבצל מטגן, קדימה ולהתחיל להרתיח את קליפות הפסטה שלך. בישלתי את שלי חצי מהזמן המומלץ, אבל הם צריכים לפחות להיות רכים מספיק לדברים!
מוסיפים את הבשר למחבת עם הבצל.
תרוקן את הפסטה שלך כשהיא תהיה מוכנה.
לאחר הבשר משחימים ופריך( לטעמך), מוסיפים את רוטב העגבניות, המלח, הפלפל והעשבי תיבול למחבת. הפעל את החום לנמוך.
מערבבים את גבינת השמנת עם כל עשבי תיבול טריים או יבשים שאתה אוהב.
יוצקים מאודים שלך, ברוקולי קצוץ לתוך תבשיל קדרה.
תמלא את הפגזים בתערובת של גבינת שמנת ועשב.
מניחים את הקליפות הממולאות על גבי הברוקולי בצלחת התבשיל. אם אתה נגמרים של גבינת שמנת בעת מילוי, למלא את כל הפגזים הנותרים עם חלק מתערובת בקר / עגבניות.
ברגע שכל הקליפות ממולאות ובצלחת התבשיל, יוצקים את תערובת הבשר והעגבניות על הקליפות באופן שווה. מכסה עם גבינת צ ' דר גרוסה.
אופים ב 176 C / 350 F במשך 15 דקות או עד הגבינה נמסה ואת הפגזים רכים (אבל לא רך מדי;)