אם יש לכם ארוגולה, אורגנו, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. מתכונים דומים: קונכיות פסטה עם חומוס, שומר, עגבניות ופרושוטו, קליפות פסטה עם סלט ביצים, סלק וארוגולה, ו קונכיות עם כרובית קלויה, חומוס וריקוטה.
הוראות
1
בקערה גדולה, להקציף יחד את החומץ, שום, מלח, כמה סדקים של פלפל שחור, טימין, אורגנו, ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
סטייקים של ניו יורק
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
תוסיף את החומוס ואת המוצרלה. לזרוק היטב. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומניחים בצד בטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים כף מלח ופסטה. מבשלים על פי ההוראות על האריזה עד אל דנטה. כאשר נעשה, לנקז במסננת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
5
לזרוק את הפסטה בקערה הגדולה עם מוצרלה וחומוס.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1/2 כוס שמן זית כתית מעולה גויה
מתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
מוסיפים קומץ של ארוגולה קומץ פרמזן ומערבבים. המשיכו בתהליך זה עד שכל הארוגולה ורוב הפרמזן יתווספו. הארוגולה תנבול מעט בשל הפסטה החמה. מתבלים לפי הטעם עם יותר מלח ופלפל, במידת הצורך. מחלקים את הפסטה בין ארבע קערות גדולות ומפזרים את שאר הפרמזן המגורדת. פסטה זה חם מאוד, אבל גם עובד בטמפרטורת החדר.