קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו, אספרגוס ורוטב בורסין
קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלו, אספרגוס ורוטב בורסין עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 584 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 24 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אספרגוס, שמן זית, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. וזה טוב. נסו קונכיות פסטה עם פטריות פורטבלה ורוטב בורסין, קונכיות פסטה לתינוקות עם אספרגוס ורוטב מרינרה, ו פגזים ממולאים עם פטריות ריקוטה, תרד ופורטובלו (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס את החמאה עם השמן על אש מתונה.
מוסיפים את הפטריות והמלח ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הפטריות רכות משחימות היטב, כ 8 דקות.
מוסיפים את מרק העוף ואת גבינת הבורסין ומביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב.
הצמד את הקצוות הקשים מהאספרגוס וזרוק אותם.
חותכים את החניתות לחתיכות 1/2 אינץ'. בסיר גדול של מים רותחים, מלוחים, לבשל את הפסטה עד כמעט נעשה, על 6 דקות.
מוסיפים את האספרגוס ומבשלים עד זה ואת הפסטה נעשים רק, על 4 דקות יותר.
ניקוז. לזרוק עם פטריות ורוטב.
Portobellos נוח: חנויות רבות לשאת חבילות של פטריות כבר נבט ופרוס פורטובלו, נוחות אמיתית. אתה יכול להשתמש בעשרה אונקיות של כובעי פורטבלו המתוקשרים מראש במקום קילו אחד של פטריות שלמות אנו קוראים כאן.
המלצת יין: אספרגוס הוא הטוב ביותר עם יין לבן חומצה גבוהה כגון יין בורדו בלאן מצרפת או סוביניון בלאן קליפורניה. יינות אלה גם יאזנו את הגבינה העשירה.