אם יש לכם אבוקדו, שמן קנולן, עגבניות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו -15 דקות. לא הרבה אנשים ממש אהבו את התוספת הזו. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 63%. פלוטות עוף אפויות ברוטב עגבניות שמנמן, אמפנדות חזיר ותפוחי אדמה עם רוטב עגבניות חרוך, ו מיני פלוטות צ'וריסו ותפוחי אדמה דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
במחבת מטגנת גדולה, על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 1 כף משמן הזית ומטגנים בצל צהוב, מחצית מהפלפל האדום ופלפל סראנו למשך 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
בצל צהוב
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
3
מוסיפים את השום ומטגנים עוד 1 דקה. מכבים את האש, מוסיפים פנימה את התירס ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
4
בקערה בינונית מועכים תפוחי אדמה עם מועך תפוחי אדמה, ומקפלים פנימה את השמנת החמוצה, גבינת השמנת, ג ' ק הפלפל, המלח והפלפל. מערבבים פנימה 1/3 מהבצל הירוק הפרוס ומשלבים בעדינות עם תערובת התירס. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. להתחמם.
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
במחבת מוקפצת קטנה, על אש בינונית, מוסיפים את יתרת שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
דַק-
6
מוסיפים את שאר הפלפלים האדומים ומטגנים בקצרה. מערבבים עוד 1/3 מהבצל הירוק, ואז מוסיפים את העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
כמו פפיטאס
7
מניחים להתבשל במשך 5 עד 6 דקות, ואז מחית בעזרת בלנדר מקל. להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
8
חממו את התנור ל -250 מעלות צלזיוס והניחו מתלה קירור על תבנית.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-
9
מחממים את שמן הקנולה ל -350 מעלות צלזיוס.יש טורטיות, צלחת שעועית, תערובת תפוחי אדמה, פלפלי פסילה פרוסים, אבוקדו פרוס וקיסמים בהישג יד, כמו גם צלחת מרופדת במגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות (בעובי 1/4 אינץ') גבינה שוויצרית
קציצות עוף צמחוניות קפואות
1 פלפל ארבול מיובש
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
תוספות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
מסטיק מנטה
10
שים טורטיה קמח על משטח עבודה יבש, שכב על 3 כפות שעועית שחורה לאורך 1 צד. למעלה עם כ 1/3 כוס של תערובת תפוחי אדמה, 2 רצועות של פלפל פסילה ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
טורטייה קמח
שקדי חזיר, חצויים לשניים
4 נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק, ללא עור וללא עצמות (כ-450 גרם)
1 פלפל ארבול מיובש
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
11
מגלגלים היטב, בסגנון בוריטו ואוטמים בעזרת קיסם. מניחים בצד וחוזרים על הפעולה עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
12
כאשר כולם מורכבים, לבדוק את טמפרטורת השמן בעדינות להוסיף אותם למחבת, מקסימום 4 בכל פעם. לא קהל. הסתובב לעתים קרובות והיזהר, כי הם יכולים להשחים במהירות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
דַק-
13
מסננים בקצרה על מגבות נייר, מסירים את קיסמי השיניים ושומרים על חום בתנור על מתלה הקירור.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייה
אבקת ציר עוף של גויה®
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
שים 1/4 כוס רוטב עגבניות על צלחת; חותכים פלוטה לשניים באלכסון ומניחים 1 חתיכה למטה, ו -1 בעמידה, ואז מפזרים גבינת קוטיה וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת Cotija
כמו פפיטאס
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
15
מקשטים עם בצל ירוק הנותרים. חזור על התהליך עם שאר החומרים.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסק
16
למנה עיקרית מגישים על צלחת גדולה, מכפילים את הרוטב, מוסיפים 4 חתיכות חתוכות, הכל למעלה, מקשטים ומגישים.