קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות39
מגזין

קוסקוס ים-בס

קוסקוס ים-בס
זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מים, קאיין, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בס פסים פריך עם לימון משומר, חומוס, וקוסקוס, בס ים צלוי בתנור עם ויניגרט עגבניות חם וקוסקוס, ו צדפות ים אפויות עם ציפוי פריך ללא גלוטן (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר גדול, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
2
מוסיפים את הבצל ופלפל הפעמון ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מתחיל לרכך, על 4 דקות. מערבבים את הפפריקה, כוסברה, קאיין, ג ' ינג ' ר, קינמון, פלפל שחור, ו 1 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
פלפלפלפל
כוסברה.כוסברה.
קינמוןקינמון
פלפל קאיין טחוןפלפל קאיין טחון
פפריקהפפריקה
ג ' ינג ' רג ' ינג ' ר
בצלבצל
מלחמלח
3
מוסיף את המרק, עגבניות, ובטטות. מבשלים עד תפוחי האדמה הם כמעט מכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטטהבטטה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עגבנייהעגבנייה
מרקמרק
4
בינתיים, בסיר בינוני, להביא את המים 3/4 כפית מלח לרתיחה. מערבבים בקוסקוס. כיסוי, להסיר מהחום, ולתת לשבת במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
5
מערבבים את החומוס, דגים, ואת הנותרים 1/2 כפית מלח לתערובת הבטטה. מבשלים עד הדג רק נעשה, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חומוסחומוס
תפוח אדמהתפוח אדמה
דגיםדגים
מלחמלח
6
מגישים את הדגים והירקות מעל הקוסקוס. מצקת את הנוזל מעל.
מרכיבים שתצטרך
ירקירק
קוסקוסקוסקוס
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
7
חלופות דגים: סנאפר אדום Skinless, בקלה שחור, פילה tilefish יהיה כל טוב עם זה קוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
סנאפר אדוםסנאפר אדום
SablefishSablefish
קוסקוסקוסקוס
דגיםדגים
8
המלצת יין: הטעמים הארציים אך האקזוטיים כאן מזמינים בקבוק קר של ros. חפש אחד מפרובנס בדרום צרפת, או, אם אתה אוהב קצת מתיקות, לנסות זינפנדל לבן מקליפורניה.
מרכיבים שתצטרך
לבן זינפנדללבן זינפנדל
ייןיין