קוסקוס ישראלי וגבינה
קוסקוס וגבינה ישראליים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לתוספת. צופה הדמות שלך? זה מתכון צמחוני יש 376 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 21 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה 9% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. זה הביא לך את כולםמתכונים. 8 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם עירית, פלפל קאיין, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף גרוע למדי של 33%. מתכונים דומים: קוסקוס בצבע ורד (קוסקוס ישראלי עם סלק ואגוזי מלך), קוסקוס ישראלי פירותי, ו סלט קוסקוס ישראלי.
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית. מבשלים ומערבבים קוסקוס בחמאה המומסת עד קלוי מעט, 2 עד 3 דקות.
יוצקים מרק עוף ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שרוב הציר נספג והקוסקוס התנפח, 6 עד 7 דקות.
מערבבים שמנת כבדה ופימינטוס לקוסקוס; מוסיפים פלפל קאיין ומבשלים עד שהקוסקוס רך, 2 עד 3 דקות.
הוסף עוד מרק במידת הצורך.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינת צ ' דר עד להמסה; מוסיפים עירית ומערבבים לאיחוד. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין לפי הטעם.