קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות25
ציון בריאות4
מגזין

קוקוס-קארי סלמון

קוקוס-קארי סלמון
מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 64 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. מתאים ל-25 מנות. לך לחנות ותביא כמון טחון, חלב קוקוס קל, פלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו סלמון קארי קוקוס, קוקוס-קארי סלמון ואורז בסמטי, ו כופתאות סלמון עם רוטב קארי קוקוס (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל-375-אף.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים תחילה 4 מרכיבים ו 1 כפית. אבקת קארי בבלנדר עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים דגים, צד עור למטה, על תבנית אפייה מרוסס עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
4
מערבבים מיץ לימון אבקת קארי הנותרים; מברשת על דגים.
מרכיבים שתצטרך
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
5
אופים 8 עד 10 דקות. או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג. בינתיים, שמן חום במחבת גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים פלפלים, עגבניות ובצל; מבשלים 5 דקות., ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בתערובת קוקוס; מבשלים 5 דקות. או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מגישים דגים ברוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן הם בחירה מצוינת לסלמון. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה א 'עד ת'
שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.