קוקיטו (ליקר קוקוס פורטוריקני)
גשו לסופר וקנו חלב מרוכז, ג'ינג'ר, חלמונים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות. מתכונים דומים: ליקר קוקוס פורטוריקני (Coquito), Coquito (ליקר ביצים פורטוריקני), ו Coquito פורטוריקניname.
הוראות
להביא חלב התאדה, ציפורן, מקל קינמון, וג ' ינג ' ר לרתיחה מעל חום בינוני גבוה בסיר קטן.
הסר מהחום והתלול במשך 30 דקות. מסננים חלב וזורקים מוצקים. מגניב לטמפרטורת החדר, כ -20 דקות.
מניחים חלב מתובל, חלב מרוכז ממותק, חלב קוקוס, רום, חלמוני ביצה, וניל, קינמון ואגוז מוסקט בבלנדר ומתמזגים עד בשילוב מלא קצף, 1 עד 2 דקות.
מגישים צונן ואבק עם קינמון ואגוז מוסקט נוספים אם תרצה.