קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות4
ציון בריאות13
מגזין

קוק - או - וין

קוק - או - וין
Coq Au Vin הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 21 גרם של שומן, וסך הכל 452 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו עלה דפנה, פטריות כפתורים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה.

הוראות

1
במחבת שף גדולה או בתנור הולנדי, מטגנים את הלארדונים על אש בינונית עד שרוב השומן מצטמצם (אך לא עד שהוא פריך).
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
מחבתמחבת
2
מעבירים את הלארדונים לקערה עם כפית מחוררת.בנדיבות מלח ופלפל את הירכיים עוף ומניחים במחבת החמה, צד העור למטה. השאירו undisturbed במשך 6-7 דקות או עד שהעור הוא חום זהוב, ולאחר מכן להפוך את העוף מעל, ומאפשר לו חום קל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ירכיים עוףירכיים עוף
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
כף מחוררתכף מחוררת
קערהקערה
מחבתמחבת
3
תעביר את העוף לקערה עם הלארדונים.אתה לא צריך ציפוי עבה נחמד של חום "מחבב". זה מה שנותן למנה הרבה עומק.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
4
הסר 2 כפות שומן מהמחבת והניח אותו בצד בקערה קטנה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
מחבתמחבת
5
מוסיפים את הבצל הקצוץ, הסלרי והשום והטוגנים עד שהם רכים, מגרדים את החיבה מתחתית המחבת כך שהיא לא תישרף. הכה את המחבת עם התזה נדיבה של קוניאק כדי deglaze את המחבת. אפשר את רוב הנוזל להתאדות, ולאחר מכן להוסיף את היין האדום, ציר עוף, עלה דפנה, טימין, רסק עגבניות. החזירו את הלארדונים והעוף למחבת ופנו מספר פעמים כדי לוודא שכל חתיכה מצופה היטב ושוקע בנוזל. מכסים עם המכסה מעט askew (כך קיטור יכול לברוח) ומבשלים מעל חום נמוך בינוני עד העוף הוא מכרז 35-45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מלאימלאי
רסק עגבניותרסק עגבניות
עלי דפנהעלי דפנה
יין אדוםיין אדום
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
קוניאקקוניאק
שוםשום
בצלבצל
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הקמח לשומן ששמרתם ומערבבים עד שאין גושים. כאשר העוף רך, להעביר צלחת ואוהל עם נייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
7
מוסיף את הפטריות ובצל cipollini למחבת ולהגביר את החום בינוני, רותח שנחשף במשך כ 15 דקות או עד הבצל מבושלים הרוטב צמצם קצת.
מרכיבים שתצטרך
בצל צ ' יפוליניבצל צ ' יפוליני
פטריותפטריות
בצלבצל
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים כמה כפות של רוטב לתערובת השומן / קמח ומערבבים כדי לעשות תרחיף.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
רוטברוטב
9
מוסיף את slurry לרוטב במחבת אחד כפית בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת כדי לוודא שאין גושים. אני לא אוהב את הרוטב שלי עבה מדי, אז הפסקתי בערך 2/3 מהדרך, אבל אם אתה אוהב רוטב עבה מאוד, אתה יכול להוסיף את כל הנביכה. מלח ופלפל לפי הטעם, ואז להחזיר את העוף לסיר לחמם מעיל עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
סירסיר
10
מקשטים עם הפטרוזיליה, ולאחר מכן מגישים את העוף ביין מעל פירה, אטריות ביצים, או כנזיד עם באגט פריך. אני גם אוהב לפזר קצת מלח גמר כמו פלר דה סאל למעלה.
מרכיבים שתצטרך
מלחמלח
אטריות ביציםאטריות ביצים
בגטבגט
תפוח אדמהתפוח אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה
תבשילתבשיל