קושימומחה
מוכן ב7 שעות, 25 דק.
מנות5
ציון בריאות21
מגזין

קוריאני מנגל צלעות קצרות (גל-דו)

קוריאני מנגל צלעות קצרות (גל-דו)
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים קוריאניים, אז נסו צלעות קצרות של מנגל קוריאני (גל-בי). צופה בדמות שלך? למתכון ואינו מכיל גלוטן, וללא חלב יש 495 קלוריות, 42 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 5. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. 546 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 7 שעות ו -25 דקות. אם יש לכם קצר, בצל, סוכר וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון 87%, המנה הזו סופר. קוריאני מנגל צלעות קצרות (גל-דו), קוריאני מנגל צלעות קצרות, ו קוריאני קלבי מנגל צלעות קצרות דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
יוצקים רוטב סויה, מים וחומץ לקערה גדולה ולא מתכתית.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזיםחטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
2
מקציפים פנימה סוכר חום, סוכר לבן, פלפל, שמן שומשום, שום ובצל עד להמסת הסוכרים. טבלו את הצלעות במרינדה זו, וכסו בניילון. מקררים 7 עד 12 שעות; ככל שיותר זמן, כך ייטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 1-1/3 כוסות מים1 עד 1-1/3 כוסות מים
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
קורצים שומשום לבןקורצים שומשום לבן
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
3
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני-גבוה.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
מוציאים צלעות מהמרינדה, מנערים עודפים וזורקים את המרינדה. מבשלים על גריל שחומם מראש עד שהבשר כבר לא ורוד, 5 עד 7 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
סוכר אדום גססוכר אדום גס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)

יין מומלץ: פינו נואר, מרלו, קברנה סוביניון

פינו נואר, מרלו וקברנה סוביניון הם בחירה מצוינת לצלעות קצרות בקר. בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. באופן כללי, נתחי בקר רזים יותר משתלבים היטב עם אדומים בהירים או בינוניים, כמו פינו נואר או מרלו, בעוד שנתחים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כמו קברנה סובינוןון. אתה יכול לנסות את קינג אסטייט דומיין פינו נואר. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-50 דולר לבקבוק.
קינג אסטייט דומיין פינו נואר
קינג אסטייט דומיין פינו נואר