קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות43
מגזין

קורנביף וכרוב

קורנביף וכרוב
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? קורנביף וכרוב יכולים להיות מתכון אדיר לנסות. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 54 גרם חלבון, 81 גרם שומן, ובסך הכל 1103 קלוריות. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה משמש 6. יום פטריק הקדוש יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המאכל האירופי הזה. 4 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -10 דקות. אם יש לכם מלח כשר, תפוחי אדמה חדשים, בצל ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 87%. קורנביף וכרוב, קורנביף וכרוב, ו קורנביף וכרוב דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 300 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים את הקורנביף במסננת בכיור ושוטפים היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מכניסים את הקורנביף לתנור הולנדי גדול עם מכסה הדוק; מוסיפים את המים, עלי הדפנה, גרגירי הפלפל, פלפל אנגלי וציפורן. מביאים לרתיחה, לא מכוסים, ומרחיקים כל חלאה שעולה אל פני השטח. מכסים ומעבירים את התבנית לתנור, וצולים עד שהיא רכה מאוד, כ -3 שעות ו -45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
דַק-דַק-
4
מעבירים את הקורנביף לקרש חיתוך ומכסים היטב בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
5
מוסיפים את הכרוב ותפוחי האדמה לנוזל הבישול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש ומבשלים עד שהירקות רכים, כ -20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
6
בעזרת כף מחוררת מעבירים את הכרוב לפלטה גדולה. פורסים את הקורנביף על פני גרגר הבשר לפרוסות דקות.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
7
הניחו את הפרוסות מעל הכרוב והקיפו אותו בתפוחי האדמה. מצקת מעט מנוזל הבישול החם מעל הקורנביף ומתבלים בפלפל.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
8
מגישים מיד עם רוטב החרדל או חזרת.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
9
לחשיש: בקערה גדולה מניחים 1 כוס מתפוחי האדמה ומועכים בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מוסיפים את 1 כוס תפוחי האדמה הנותרים, קורנביף, נוזל בישול, בצל, שום, חרדל, טימין ואגוז מוסקט. מתבלים בנדיבות בפלפל ומערבבים היטב. יש לאחסן במקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®שום גויה®
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
11
מוציאים את תערובת החשיש מהמקרר ומערבבים פנימה את הפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
12
מחממים 1/4 כוס חמאה במחבת ברזל יצוק גדולה על אש בינונית-גבוהה. כאשר הקצף שוכך, מוסיפים את תערובת החשיש ומבשלים תוך ערבוב למשך 30 שניות. בעזרת מרית לוחצים את התערובת כלפי מטה לעוגה עגולה בגודל המחבת. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, במשך 4 דקות. מנמיכים את האש לבינונית וממשיכים בבישול, מעבירים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום וקרום, כ -6 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
13
כדי להפוך את החשיש, הניחו צלחת בגודל המחבת על גבי התבנית. הפוך את התבנית כך שהחשיש ייפול על הצלחת כעוגה שלמה. הפוך את החשיש לצלחת אחרת, בצד המבושל כלפי מעלה. מחזירים את המחבת לאש, מעלים לבינונית-גבוהה ומחממים את יתרת 1 כף החמאה. כאשר הקצף שוכך, החלק את החשיש למחבת המבושלת כלפי מעלה. מבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, למשך 3 דקות. מנמיכים את האש לבינונית ומבשלים, מנערים את המחבת מדי פעם, עד שהחלק התחתון שחום ופריך, כ -5 דקות נוספות. מניחים בצד מכוסה בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
14
לביצים: בזמן שחשיש הקורנביף מתבשל, שלבו את המים, החומץ והמלח במחבת גדולה והביאו לרתיחה. לפצח את הביצים לכוסות נפרדות. מחליקים בזהירות את הביצים למחבת ומבשלים, הופכים מדי פעם בעזרת כף, עד שהם יציבים, כ -3 עד 5 דקות. בעזרת כף מחוררת מוציאים את הביצים ומעבירים למגבת מטבח. טפטפו קלות את הביצים במגבת מטבח כדי להסיר עודפי מים.
מרכיבים שתצטרך
בשר משומרבשר משומר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
סופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשהסופרסטה יבשה מתוקה, פרוסה, להגשה
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
דַק-דַק-
15
מחלקים את החשיש בין צלחות ומעליהם את הביצים העלומות.
מרכיבים שתצטרך
ביצה עלומהביצה עלומה
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
16
בקערה קטנה מערבבים יחד את המיונז, השמנת החמוצה, חזרת, גרידת ו -2 כפיות מלח. מתבלים בנדיבות בפלפל לפי הטעם. מקררים את רוטב חזרת לפחות 30 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חזרתרוטב חזרת
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר6קצת קישואים קצוציםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)פלפל שחורפלפל שחור591 לב מפאלדי טרי אם אפשרנוזל בישול קורנביף או מרק עוףנוזל בישול קורנביף או מרק עוף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאריות קוביות קורנביף מבושלשאריות קוביות קורנביף מבושל1kgsחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלחחזה קורנביף (לא מבושל), במי מלח0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1 שקית תרד טרי שטוף מראש1 שקית תרד טרי שטוף מראש8largesביצים גדולות טריותביצים גדולות טריות1גבינת פרמזן מגוררתפטרוזיליה קצוצה שטוחהפטרוזיליה קצוצה שטוחה1ציפורןשום, מחית במזלגשום, מחית במזלג907פלפל האבנרו1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים1/2 כרוב ירוק ראש גדול (בערך, חתוך ל-8 טריזים עבים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזרת מגוררת (עם נוזל)חזרת מגוררת (עם נוזל)1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)גרידת לימון מגוררתגרידת לימון מגוררת1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות567פלפל האבנרותפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצוייםתפוחי אדמה חדשים קטנים (בערך, חצויים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרובתפוחי אדמה אדומים מבושלים קצוצים גס, רצוי שאריות מקורנביף וכרוב1צביטהקורט אגוז מוסקטקורט אגוז מוסקט1771 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים קריםמים קרים4בצל צהוב בינוני, קצוץמים קריםמים קרים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ לבן מזוקקחומץ לבן מזוקק4כל גרגרי allspiceכל גרגרי allspice1גבינת פרמזן מגוררתחרדל מלאחרדל מלא11 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל בינוני צהוב, מגורדבצל בינוני צהוב, מגורד