קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות22
ציון בריאות8
מגזין

קורניש מתפצל

קורניש מתפצל
פיצולים קורניש הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך חלב, שמנת קרושה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Banoffee מתפצל, בננה ספליט הכי טובה אי פעם., ו בננה ספליט (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן מחממים מים עם חלב רק עד פושרים ולהסיר מחבת מחום. מערבבים בסוכר ושמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
בעוד שמרים הוא הגהה, בקערה להקציף יחד קמח ומלח עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות להתמזג בשומן עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
שומן חזירשומן חזיר
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק. על משטח מקומח קלות ללוש בצק בעדינות רק עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
4
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת קלות ופונים למעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו בצק לעלות, קערה מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
גריז 2 דפי אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אגרוף למטה בצק ולחלק 1-אונקיה כדורים (בערך 1 1/2 אינץ ' בקוטר).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
8
העברת כדורים לסדינים אפייה ולתת לעלות, מכוסה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מחממים תנור ל 375 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
אופים פיצולים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, 20 דקות, או עד הזהב, ולהעביר למדפים להתקרר.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מגישים פיצולים חמים או בטמפרטורת החדר, לחתוך פתוח, עם ריבה וקרם קרוש.
מרכיבים שתצטרך
קרם קרושקרם קרוש
ריבהריבה