קורניש מתפצל
פיצולים קורניש הוא צמחוני מתאבנים. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 22 מנות. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 229 קלוריות. אם יש לך חלב, שמנת קרושה, קמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו Banoffee מתפצל, בננה ספליט הכי טובה אי פעם., ו בננה ספליט (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן מחממים מים עם חלב רק עד פושרים ולהסיר מחבת מחום. מערבבים בסוכר ושמרים ולתת לעמוד עד קצף, על 5 דקות.
בעוד שמרים הוא הגהה, בקערה להקציף יחד קמח ומלח עם בלנדר מאפה או קצות האצבעות להתמזג בשומן עד תערובת דומה ארוחה גסה.
מוסיפים תערובת חלב לתערובת הקמח ומערבבים עד לקבלת הבצק. על משטח מקומח קלות ללוש בצק בעדינות רק עד חלקה, על 1 דקה.
מעבירים את הבצק לקערה גדולה ומשומנת קלות ופונים למעיל בשמן.
בואו בצק לעלות, קערה מכוסה בניילון נצמד, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ 45 דקות.
אגרוף למטה בצק ולחלק 1-אונקיה כדורים (בערך 1 1/2 אינץ ' בקוטר).
העברת כדורים לסדינים אפייה ולתת לעלות, מכוסה באופן רופף עם לעטוף פלסטיק, במקום חם עד הוכפל בתפזורת, כ -30 דקות.
אופים פיצולים בשליש העליון והתחתון של התנור, החלפת מיקום של יריעות באמצע האפייה, 20 דקות, או עד הזהב, ולהעביר למדפים להתקרר.
מגישים פיצולים חמים או בטמפרטורת החדר, לחתוך פתוח, עם ריבה וקרם קרוש.