קורנית- & שומשום מצופה הליבוט הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 31 קלוריות, 4 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 45 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם טריזי לימון, הליבוט, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 54 דקות. נסו קורנית- & שומשום מצופה פסיפי הליבוט, קורנית מצופה הליבוט עם רוטב פטרוזיליה, ו הליבוט מצופה שומשום ברוטב שמנת Poblano (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 232°. קו גיליון אפייה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים מיץ לימון, שמן, שום ופלפל בצלחת זכוכית רדודה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים דגים ופונים למעיל. לכסות ולשרות במקרר במשך 15 דקות.בינתיים, שומשום טוסט במחבת יבשה קטנה על חום בינוני-נמוך, ערבוב כל הזמן, עד הזהב וריחני, 2 עד 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Menage A Trois Limelight Pinot Grigio עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 11 דולר לבקבוק.