קיימה (בשר טחון בסגנון הודי)
Keema (בשר טחון בסגנון הודי) הוא מתכון הודי שמגיש 4. מנה אחת מכילה 511 קלוריות , 30 גרם חלבון ו -40 גרם שומן . , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. אם יש לכם רסק עגבניות, בצל, שום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. 77 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. כמה אנשים מאוד אהבו את המנה העיקרית הזו. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן, ללא חלב, פליאולית ותזונה ראשונית . זה מובא אליך על ידי Allrecipes. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון ספונקולרי מוצק של 74% . מנה עיקרית של בשר בקר טחון מתובל בהודי , קולסלאו בסגנון הודי ו- Easy Fish Molee (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
במחבת גדולה וכבדה על אש בינונית, מבשלים טלה טחון עד להשחמה אחידה. תוך כדי הבישול מפרקים בעזרת כף עץ עד להתפוררות.
מעבירים בשר טלה מבושל לקערה ומסננים ממנו את כל השומן מלבד כף אחת.
מטגנים את הבצל עד שהוא רך ושקוף, כ-5 דקות. מערבבים פנימה שום, ומקפיצים דקה אחת. מערבבים פנימה גראם מסאלה ומלח ומבשלים דקה אחת. מחזירים את הטלה השחום למחבת, ומערבבים פנימה רסק עגבניות ומרק בקר. מנמיכים את האש ומבשלים במשך 10 עד 15 דקות או עד שהבשר מבושל לגמרי והנוזלים מתאדים.