קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות10
ציון בריאות44
מגזין

קינואה וסלט אספרגוס עם ויניגרט מימוזה

קינואה וסלט אספרגוס עם ויניגרט מימוזה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? סלט קינואן ואספרגוס עם ויניגרט מימוזה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 191 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אספרגוס, עלי כוסברה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ללא בשר יום שני: אספרגוס מימוזה עם מאייר לימון ויניגרט, סלט קינואה אורז בר עם אספרגוס + ויניגרט לימון-כורכום, ו יצירת בישול: סלט קינואה עם אספרגוס ושקדים בויניגרט בלסמי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשים ביצים בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את המחבת, ולהסיר מהחום.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
2
בואו ביצים לעמוד, מכוסה, 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, ולהעביר לקערה של מי קרח להתקרר לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
הסר פגזים וביצים מגררים דק עם מיקרו-מטוס או החורים העדינים של פומפיה תיבת לתוך קערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות פסטהקונכיות פסטה
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
מיקרו-מטוסמיקרו-מטוס
קערהקערה
4
יש לשטוף קינואה היטב במסננת בסדר רשת גדולה תחת מים זורמים קרים. הגדר מסננת מעל קערה ולתת לנקז קינואה היטב לפחות 5 דקות. מביאים 2 1/2 כוסות מים לרתיחה עם 1/2 כפית מלח (כשר או בסדר) בסיר 3 ליטר.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מסננתמסננת
קערהקערה
5
להוסיף קינואה ומבשלים, מכוסה, עד המים נספגים קינואה מכרז, 16 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
מיםמים
6
הסר פאן מחום ולתת לעמוד קינואה, מכוסה, 5 דקות. קינואה כפית על תבנית אפייה גדולה, להפיץ אותו בשכבה אחת, ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מחבתמחבת
7
חותכים בצל ירוק לחתיכות 2 אינץ'. חצי כל חתיכה לאורך, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לרצועות דקות (julienne).
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
8
מעבירים לקערה גדולה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
9
באמצעות מקלף ירקות, לקלף רצועות לאורך אספרגוס, החל בסוף התחתון, ולהוסיף בצל ירוק. ברגע שאתה לא יכול לקלף עוד פרוסות מן הגבעול, לשבור את הקצה העבה (שומר אותו לשימוש נוסף, כגון מרק) ולהוסיף את הרצועה דקה הנותרים קערה עם בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בצל ירוקבצל ירוק
ירקירק
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
קערהקערה
10
לטאטא יחד מיץ לימון עם דבש 3/4 כפית כשרה (1/2 כפית בסדר) מלח עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימוןמיץ לימון
דבשדבש
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
11
מוסיף שמן בזרם יציב, לטאטא עד בשילוב. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה, ואז לטאטא ביצים מגורדות.
מרכיבים שתצטרך
תיבולתיבול
ביצהביצה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
12
להעביר קינואה לקערה גדולה אחרת ולזרוק עם עשבי תיבול 1/2 כוס ויניגרט, או לפי הטעם. לזרוק אספרגוס עם 3 כפות ויניגרט ומלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ויניגרטויניגרט
אספרגוסאספרגוס
קינואהקינואה
עשבי תיבולעשבי תיבול
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
13
קינואה כפית על צלחות סלט, העליון עם סבך של אספרגוס בצל ירוק.
מרכיבים שתצטרך
אספרגוסאספרגוס
בצל ירוקבצל ירוק
קינואהקינואה
14
מגישים ויניגרט שנותר בצד, או לחסוך, מקורר, לסלט אחר.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
1
* קינואה וביצים ניתן לבשל עד 1 יום קדימה.
מרכיבים שתצטרך
קינואהקינואה
ביצהביצה
2
תן מגניב לפי ההוראות, ואז להירגע במיכלים נפרדים.* עשבי תיבול ניתן לשמור בין מגבות מעט לחים בשקיות פלסטיק resealable, 1 יום קדימה.* אספרגוס בצל ירוק ניתן לחתוך prepped ונשמר בין מגבות מעט לחים בשקיות פלסטיק resealable, 1 יום קדימה.* ויניגרט (ללא ביצים) יכול להיות מורכב עד 3 שעות קדימה. מערבבים ביצה מגוררת רק לפני סלט ההלבשה.
מרכיבים שתצטרך
ויניגרטויניגרט
אספרגוסאספרגוס
בצל ירוקבצל ירוק
עשבי תיבולעשבי תיבול
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
שקיות Ziplocשקיות Ziploc