קינואה וסלט אספרגוס עם ויניגרט מימוזה
צריך ללא גלוטן, ללא מוצרי חלב ומנת צד צמחונית? סלט קינואן ואספרגוס עם ויניגרט מימוזה יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 191 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך אספרגוס, עלי כוסברה, ביצים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו ללא בשר יום שני: אספרגוס מימוזה עם מאייר לימון ויניגרט, סלט קינואה אורז בר עם אספרגוס + ויניגרט לימון-כורכום, ו יצירת בישול: סלט קינואה עם אספרגוס ושקדים בויניגרט בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
לשים ביצים בסיר קטן לכסות עם מים קרים. מביאים לרתיחה, ואז לכסות את המחבת, ולהסיר מהחום.
בואו ביצים לעמוד, מכוסה, 15 דקות, ולאחר מכן לנקז, ולהעביר לקערה של מי קרח להתקרר לחלוטין.
הסר פגזים וביצים מגררים דק עם מיקרו-מטוס או החורים העדינים של פומפיה תיבת לתוך קערה קטנה. תניח בצד.
יש לשטוף קינואה היטב במסננת בסדר רשת גדולה תחת מים זורמים קרים. הגדר מסננת מעל קערה ולתת לנקז קינואה היטב לפחות 5 דקות. מביאים 2 1/2 כוסות מים לרתיחה עם 1/2 כפית מלח (כשר או בסדר) בסיר 3 ליטר.
להוסיף קינואה ומבשלים, מכוסה, עד המים נספגים קינואה מכרז, 16 עד 20 דקות.
הסר פאן מחום ולתת לעמוד קינואה, מכוסה, 5 דקות. קינואה כפית על תבנית אפייה גדולה, להפיץ אותו בשכבה אחת, ולתת לו להתקרר לטמפרטורת החדר.
חותכים בצל ירוק לחתיכות 2 אינץ'. חצי כל חתיכה לאורך, ולאחר מכן לחתוך לאורכו לרצועות דקות (julienne).
באמצעות מקלף ירקות, לקלף רצועות לאורך אספרגוס, החל בסוף התחתון, ולהוסיף בצל ירוק. ברגע שאתה לא יכול לקלף עוד פרוסות מן הגבעול, לשבור את הקצה העבה (שומר אותו לשימוש נוסף, כגון מרק) ולהוסיף את הרצועה דקה הנותרים קערה עם בצל ירוק.
לטאטא יחד מיץ לימון עם דבש 3/4 כפית כשרה (1/2 כפית בסדר) מלח עד חלקה.
מוסיף שמן בזרם יציב, לטאטא עד בשילוב. לטעום ולהתאים תיבול, אם תרצה, ואז לטאטא ביצים מגורדות.
להעביר קינואה לקערה גדולה אחרת ולזרוק עם עשבי תיבול 1/2 כוס ויניגרט, או לפי הטעם. לזרוק אספרגוס עם 3 כפות ויניגרט ומלח ופלפל לפי הטעם.
קינואה כפית על צלחות סלט, העליון עם סבך של אספרגוס בצל ירוק.
מגישים ויניגרט שנותר בצד, או לחסוך, מקורר, לסלט אחר.
* קינואה וביצים ניתן לבשל עד 1 יום קדימה.
תן מגניב לפי ההוראות, ואז להירגע במיכלים נפרדים.* עשבי תיבול ניתן לשמור בין מגבות מעט לחים בשקיות פלסטיק resealable, 1 יום קדימה.* אספרגוס בצל ירוק ניתן לחתוך prepped ונשמר בין מגבות מעט לחים בשקיות פלסטיק resealable, 1 יום קדימה.* ויניגרט (ללא ביצים) יכול להיות מורכב עד 3 שעות קדימה. מערבבים ביצה מגוררת רק לפני סלט ההלבשה.