קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות40
מגזין

קינואה עם עוף ועדשים

קינואה עם עוף ועדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קינואה עם עוף ועדשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קינואה, עדשים, יוגורט אחוז יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט תות יווני לחם בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עדשים בסיר אחד + קינואה עם תרד, עדשים בסיר אחד + קינואה עם תרד, ו עגבניות ממולאות יוונית עם קינואן ועדשים שחורות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את הקינואה במסננת רשת בסדר ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד שהמים זורמים ברורים. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה, מוסיפים את הקינואה ומבשלים עד שהוא שקוף ומכרז ואת נבט threadlike עוטפת סביב כל ליבה, 8 עד 12 דקות. מסננים את קינואה היטב, להחזיר אותו לסיר ומערבבים את העדשים; לכסות ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
עדשיםעדשים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מוסיפים את השום, כמון, קינמון, גרידת לימון, 3/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים עד קלוי וריחני, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
הוסף 1/2 כוס מים לגרד את כל חתיכות חומות.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
6
מוסיפים את העוף, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה והעוף הוא רטוב, כ 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
בינתיים, לשים את השעועית הירוקה בקערה בטוחה במיקרוגל עם 1 כף מים. כיסוי ומיקרוגל עד חם, על 3 דקות
מרכיבים שתצטרך
בצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירחבצלצל שאלוט, פרוס דק לחצאי ירח
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהאורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים את תערובת העוף-בצל, מיץ לימון 1/4 כפית מלח לתערובת קינואה-עדשים ומערבבים לשלב. לחלק בין ארבע קערות. למעלה כל אחד עם שעועית ירוקה, שקדים מנה של יוגורט.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ירוקירוק
עדשיםעדשים
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
1/4 כוס יוגורט תות1/4 כוס יוגורט תות
תוספות, אופציונליתוספות, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה