קינואה עם עוף ועדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל קינואה עם עוף ועדשים. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 585 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך קינואה, עדשים, יוגורט אחוז יווני, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היוגורט היווני אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט תות יווני לחם בננה כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו עדשים בסיר אחד + קינואה עם תרד, עדשים בסיר אחד + קינואה עם תרד, ו עגבניות ממולאות יוונית עם קינואן ועדשים שחורות (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הקינואה במסננת רשת בסדר ולשטוף תחת מים זורמים קרים עד שהמים זורמים ברורים. מביאים סיר קטן של מים לרתיחה, מוסיפים את הקינואה ומבשלים עד שהוא שקוף ומכרז ואת נבט threadlike עוטפת סביב כל ליבה, 8 עד 12 דקות. מסננים את קינואה היטב, להחזיר אותו לסיר ומערבבים את העדשים; לכסות ולשמור חם.
מחממים את השמן במחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב עמוק, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים את השום, כמון, קינמון, גרידת לימון, 3/4 כפית מלח וכמה טחינה של פלפל ומערבבים עד קלוי וריחני, על 1 דקה.
הוסף 1/2 כוס מים לגרד את כל חתיכות חומות.
מוסיפים את העוף, מביאים לרתיחה ומבשלים עד שכמעט כל הנוזל מתאדה והעוף הוא רטוב, כ 2 דקות.
בינתיים, לשים את השעועית הירוקה בקערה בטוחה במיקרוגל עם 1 כף מים. כיסוי ומיקרוגל עד חם, על 3 דקות
מוסיפים את תערובת העוף-בצל, מיץ לימון 1/4 כפית מלח לתערובת קינואה-עדשים ומערבבים לשלב. לחלק בין ארבע קערות. למעלה כל אחד עם שעועית ירוקה, שקדים מנה של יוגורט.