קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות3
ציון בריאות100
מגזין

קינואה של רובין עם פטריות ותרד

קינואה של רובין עם פטריות ותרד
קינואה של רובין עם פטריות ותרד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, עלי תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 100%. נסו עוף בסיר אחד, קינואה, פטריות ותרד, קינואה עם אדאמה ופטריות, ו פטריות ממולאות קינואה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
2
מוסיפים בצל ושום, מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בקינואה עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
3
יוצקים 1/2 כוס יין לבן ומבשלים, ערבוב, עד נספג על ידי קינואה, על 30 שניות. מערבבים 1 3/4 כוסות מרק עוף, 2 כפיות חומץ בלסמי, ו 1 כפית טימין קצוץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא במכרז, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
כוס גבינת מחרוזת פרוסה דקכוס גבינת מחרוזת פרוסה דק
ציוד שתשתמש בו
גבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקתגבינת צ'דר משולשת מגורדת KRAFT® עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
5
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
יוצקים 4 כפיות חומץ בלסמי, 1/4 כוס יין לבן, 1/4 כוס ציר עוף, ו 1 כפית טימין קצוץ. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הפטריות לרכך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
7
לאחר הקינואה מבושל, מערבבים בתערובת הפטרייה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אפונה קלופה, לא חובה1 כוס אפונה קלופה, לא חובה
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
8
הסר קינואה מן החום ומערבבים עלי תרד, אשר ינבול.
מרכיבים שתצטרך
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות4 פיתות גדולות מחיטה מלאה, בקוטר של כ-8 ס"מ, מחוממות
9
מעבירים למנה ומפזרים גבינת עיזים מתפוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים