קינואה של רובין עם פטריות ותרד
קינואה של רובין עם פטריות ותרד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 3 . מנה אחת מכילה 371 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. גשו לסופר וקנו שום, שמן זית, עלי תרד ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. . זמן ההכנה הכולל ייקח כ 50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 100%. נסו עוף בסיר אחד, קינואה, פטריות ותרד, קינואה עם אדאמה ופטריות, ו פטריות ממולאות קינואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית בסיר על אש בינונית.
מוסיפים בצל ושום, מבשלים ומערבבים עד הבצל התרכך והפך שקוף, על 5 דקות. מערבבים בקינואה עד מעורבב היטב.
יוצקים 1/2 כוס יין לבן ומבשלים, ערבוב, עד נספג על ידי קינואה, על 30 שניות. מערבבים 1 3/4 כוסות מרק עוף, 2 כפיות חומץ בלסמי, ו 1 כפית טימין קצוץ. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני-גבוה, ואז להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד קינואה הוא במכרז, על 15 דקות.
בינתיים, חום 1 כף שמן זית במחבת מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד להשחמה קלה, כ 5 דקות.
יוצקים 4 כפיות חומץ בלסמי, 1/4 כוס יין לבן, 1/4 כוס ציר עוף, ו 1 כפית טימין קצוץ. להפחית את החום בינוני-נמוך, לכסות, ומבשלים עד הפטריות לרכך, על 5 דקות.
לאחר הקינואה מבושל, מערבבים בתערובת הפטרייה, ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל.
הסר קינואה מן החום ומערבבים עלי תרד, אשר ינבול.
מעבירים למנה ומפזרים גבינת עיזים מתפוררת.