קינוח אגס פיאסטה
קינוח אגס פיאסטה דורש בסביבה 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל קינוח שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 43 גרם של שומן, וסך הכל 834 קלוריות. אם יש לך גלידת vanillan, גרידת לימון, דבש, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. . מתכונים דומים: קינוח ריקוטה אגס, ריבועי קינוח אגס, ו קינוח אגס מתובל.
הוראות
כדי להכין קונכיות טורטייה: בטיגון עמוק להביא שמן 375 מעלות F (190 מעלות C).
מניחים טורטייה אחת בשמן החם בעדינות לחיצה על המרכז עם כף עץ או מצקת עד טורטייה יוצר כוס. בעדינות להפוך ומטגנים כל טורטייה בנפרד עד חום זהוב משני הצדדים.
מערבבים אגסים, סוכר, קורנפלור, 1 כפית קינמון וגרידת לימון. מבשלים ומערבבים על חום בינוני עד שהתערובת מגיעה לרתיחה; מבשלים 1 דקה יותר.
מערבבים פירורי עוגיות, אגוזי פקאן וקינמון שנותר. טופס גלידה לתוך 4-6 כדורים; רול בתערובת פירור מעיל.
מניחים כדור גלידה בכל פגז טורטייה מטוגן. למעלה עם תערובת אגס מקורר. פגזי טורטייה מטוגנים יכולים להיות מוברש עם דבש ואבק עם קינמון טחון וסוכר לפני מילוי, אם תרצה בכך.