קושימומחה
מוכן ב8 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות2
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

קינוח שוקולד-אגוז קראנץ

קינוח שוקולד-אגוז קראנץ
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל שוקולד אגוז קראנץ קינוח. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 503 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם סוכר חום, לערבב, שבבי שוקולד למחצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 8 שעות ו-50 דקות. נסו קינוח דלעת קראנץ, מהפך קינוח טופי קראנץ, ו מוקה טופי-קראנץ ' טרין {או קינוח גלידת שכבות} (מתכונים דומים).

הוראות

1
תנור חום עד 375 ° F. בקערה בינונית, לערבב מרכיבים קראנץ אגוז. עם בלנדר מאפה (או משיכת 2 סכיני שולחן באמצעות מרכיבים בכיוונים מנוגדים), לחתוך חמאה עד מתפורר. מערבבים באגוזים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)1/3 כוס פרוסות וניל מרוסקות דק (כ-10 פרוסות)
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
מורחים במחבת ungreased 13x9 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
אופים כ 20 דקות או עד חום זהוב. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בינתיים, בסיר 3 ליטר, צ ' יפס שוקולד חום, מרשמלו וחלב על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, רק עד שוקולד ומרשמלו נמסים תערובת חלקה. מקררים כ -30 דקות, ערבוב כל 10 דקות, עד תילי תערובת מעט כאשר ירד מכף.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כפית חלב 2%1/2 כפית חלב 2%
8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים8 כוסות דגני בוקר אורז פריכים, מחולקים
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
חבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-Oחבילה אחת (3.4 אונקיות) אינסטנט פודינג שוקולד JELL-O
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
בקערה גדולה מקוררת, לנצח שמנת מתוקה עם מיקסר חשמלי במהירות גבוהה עד נוקשה. מקפלים תערובת שוקולד לתוך קצפת. מקפלים 2 כוסות של קראנץ אגוז לתערובת שוקולד שמנת.
מרכיבים שתצטרך
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
במחבת ungreased 13x9 אינץ', להפיץ 1 כוס של קראנץ אגוז. בזהירות להפיץ תערובת שוקולד שמנת על קראנץ'.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מפזרים עם מחנק שנותר (כ 1 כוס). כיסוי; להכניס למקרר עד סט, לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.