קינמון ביסקוויט אפרסק סנדלר
מתכון קינמון ביסקוויט אפרסק סנדלר מוכן בסביבות 50 דקות והוא בהחלט יוצא מן הכלל צמחוני אפשרות לאוהבי אוכל דרומי. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 4 גרם חלבון, 7 גרם שומן, ובסך הכל של 229 קלוריות. אתה מקבל קינוח שמגיש 12. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם אבקת אפייה, סודה לשתיה, קמח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 28%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: חמאה - ביסקוויט אפרסק סנדלר, צ'דר-ביסקוויט אפרסק סנדלר, ו טיפת קמח תירס-סנדלר אפרסק ביסקוויט.
הוראות
בקערה קטנה שלבו את הקמח, 1 כף סוכר חום, אבקת אפייה, מלח וסודה לשתייה; חותכים בחמאה קרה עד שהתערובת דומה לפירורים גסים. מערבבים חלב רק עד לקבלת תערובת אחידה.
מעבירים למשטח מקומח; ללוש 10-12 פעמים. טפיחה לתוך 12-ב. מרובע.
שלב את אגוזי המלך, הקינמון והסוכר החום שנותר; מפזרים מעל בצק עד 1/2 אינץ'. של קצה.
מגלגלים סגנון ג ' לי רול. חותם בצק; מניחים בצד.
למילוי, בסיר גדול, שלבו את הסוכר החום, עמילן התירס וקליפת הלימון. מערבבים בהדרגה מים עד לקבלת תערובת אחידה.
מוסיפים אפרסקים. מביאים לרתיחה. מבשלים ומערבבים 2 דקות או עד שהם מסמיכים ומבעבעים.
מעבירים ל -13 אינץ ' משומן. איקס 9-אין. תבנית אפייה.
חותכים בצק ביסקוויט לשנים עשר 1 אינץ'. פרוסות; מסדרים ביסקוויטים על מילוי.
אופים, ללא כיסוי, ב 400 מעלות במשך 20-25 דקות או עד חום זהוב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
דרום עובד ממש טוב עם ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל. באופן כללי, ישנם כמה כללים שיעזרו לכם לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן מבעבע יעבדו עם מאכלים מטוגנים רבים, ואילו זינפנדל נהדר עם מנות ברביקיו. ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשוהל ריזלינג טרוקן עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 30 דולר לבקבוק.
![ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן]()
ויינגוט שניידר נידרהאוזר הרמנשל ריזלינג טרוקן
ניחוחות סמוקי להוביל לתוך חיך זה משיי להפליא, מלוח ורהוט; פריחת הדובדבן ואת חרטום אולטרה היי; ניפ עדין של חוט צ ' ילה על הסיום אינו בולט על המורכבות קליל מגניב. אני לא זוכר בציר טוב יותר של היין הזה.