קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות4
ציון בריאות5
מגזין

קינמון ופודינג כתום

קינמון ופודינג כתום
קינמון ותפוז פודינג נטול גלוטן, וצמחוני קינוח. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 274 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. 70 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם גרידת תפוז, חלב, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו פודינג יוגורט הל עם סירופ דבש כתום וקינמון, פודינג אורז כתום עם זיגוג כתום/חמוציות, ו מנגו ופודינג פריחת תפוזים, ביסקוויטים פולנטה כתומים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים שתי כוסות חלב, סוכר, קינמון, ומלח בסיר בינוני על חום מתון רק מתחת לרתיחה. מבשלים, ערבוב לעתים קרובות, במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
לטאטא יחד 1/2 כוס חלב עם עמילן תירס וביצה בקערה בינונית עד לא גושים להישאר. בהדרגה לשפוך חלב מחומם לתוך קערה, לטאטא כל הזמן, ולאחר מכן להעביר תערובת פודינג בחזרה לסיר. להגדיל את החום בינוני גבוה ומבשל, ערבוב כל הזמן עם מרית, עד פודינג מתעבה, 2 עד 3 דקות. מערבבים בגוון כתום, מיץ, רום, ומי פריחת תפוזים, ומבשלים עוד דקה אחת.
מרכיבים שתצטרך
1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)1 כף מי תפוז-פרחים (או 1/4 כפית כל גרידת לימון וגרידת תפוז מגוררת)
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
דבש הדריםדבש הדרים
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מעבירים פודינג לכוסות פודינג קטנות או לקערה אחת גדולה. צ ' יל במקרר לפחות 3 שעות, או עד סט. כדי למנוע היווצרות עור על גבי פודינג, לכסות את פני השטח עם פלסטיק לעטוף.
מרכיבים שתצטרך
2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'2 בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך