קישואים ותבשיל נקניק
קישואים ונקניקיות תבשיל עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 606 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך ביצים, נקניק, פקאן, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפקאן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בורבון עם פקאן: דרום קלאסי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו קישואים, נקניק, ותבשיל פטה, קישואים, תבשיל עגבניות ונקניקיות, ו 7 פסטות קישואים גדולים בתוספת קישואים ונקניקיית עוף פנה פסטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 177°. משמנים צלחת אפייה רחבה, 2 ליטר, או לרסס אותו עם ספריי nonstick.
שים את הקישואים במסננת לנקז במשך כ 30 דקות או לעטוף אותו במגבת תה נקי בעדינות לסחוט אותו כדי להסיר את הנוזל העודף.
שים את הקישואים בקערת ערבוב גדולה.
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים נקניק מרווה ונקניקייה חמה. מבשלים עד הנקניק מתחיל חום, ערבוב לשבור אותו.
יוצקים את כל אבל על 3 כפות גריז.
מוסיפים את הבצל ומבשלים עד רך, כ 5 דקות. מערבבים את השום ומבשלים 1 דקה יותר.
מערבבים את הנקניק והבצל עם הקישואים.
מערבבים את השמנת, את פירורי לחם 1 כוס, את הביצים, את 2 עד 3 כוסות גבינה, ו 2 כוסות פקאן.
מוסיפים מלח, פלפל ורוטב חריף לפי הטעם.
יוצקים את התערובת לתבנית האפייה. התבשיל יכול להיות בקירור בשלב זה עד 2 ימים או קפוא עד 3 חודשים.
לציפוי, לשלב את החמאה, 3/4 פירורי לחם כוס, ואת 3/4 כוס פקאן.
מפזרים באופן שווה על התבשיל.
אופים, חשוף, עד חם דרך, כ -30 דקות.
מפזרים את החלק העליון עם גבינת 1/2 כוס ולחזור לתנור רק עד הגבינה נמסה ושחמה קלות.
Nathalie Dupree של נוח משעשע ויקינג