קישואים ממולאים ברוטב פקורינו
קישואים ממולאים ברוטב פקורינו הם אולי המנה העיקרית שאתם מחפשים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, יש בו בסה"כ : 468 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 38 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, חמאה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: אצבעות עוף פקורינו וקישואים, סרטי קישואים עם לימון פקורינו, ו קישואים בודדים Frittatas עם פקורינו ועירית.
הוראות
חותכים 8 של לרוחב קישואים לחתיכות 2 אינץ'. שימוש baller מלון, חלול החוצה כל חתיכה, עוזב פגז 1/4 אינץ'. לרכך את הבשר שנאסף יחד עם 4 קישואים הנותרים.
במחבת גדולה ועמוקה, ממיסים את החמאה בשמן.
מוסיפים את שאלוט ומבשלים על חום מתון עד שקוף, על 3 דקות.
מוסיפים את הקישואים הקצוצים ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד רך משחימים קלות, כ -25 דקות. מערבבים את הפטרוזיליה וקורנית.
להעביר את הקישואים למעבד מזון פירה. לגרד את מחית לתוך קערה, מערבבים את Parmigiano-רג ' יאנו ומתבלים עם מלח ופלפל.
תנו למילוי להתקרר, ואז תערבבו את הביצים.
בנדיבות חמאה צלחת אפייה גדולה. מניחים את כוסות הקישואים בתבנית האפייה, בצד חלול למעלה. כפית את המילוי לתוך הכוסות, הרכבה אותו מעט.
אופים את קישואים ממולאים במשך כשעה 1 ו 10 דקות, או עד רך משחימים קלות.
במעבד מזון, דופק את חלמוני הביצה עם שמן זית עד צורות משחה חלקה.
מוסיף את פקורינו ואת כוס 1/3 של מים ולעבד עד שהרוטב הוא חלק ויש לו את העקביות של שמנת כבדה; להוסיף קצת יותר מים אם הרוטב נראה עבה. מתבלים במלח.
כפית את רוטב פקורינו בטמפרטורת החדר על צלחות הגשה ולסדר כ 3 כוסות קישואים חמים על גבי.