קיש בשר ותפוחי אדמה
קיש בשר ותפוחי אדמה עשוי להיות בדיוק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מתכון זה מספיק ל-6 מנות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ -17 גרם חלבון , 34 גרם שומן , וסך של 452 קלוריות . תמורת $1.04 למנה , מתכון זה מכסה 16% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. לא הרבה אנשים ממש אהבו את המנה הים תיכונית הזו. לכו לחנות וקנו תפוחי אדמה, ביצים, מלח ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. מההכנה ועד לצלחת, המתכון הזה לוקח כ -50 דקות . זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה ללא גלוטן . בהתחשב בכל הגורמים, מתכון זה מקבל ציון סביר של 44% , וזה ציון מוצק. נסו לחמניות בשר עם פרוסצ'וטו ומרווה , קיש בייקון וארוגולה, וקיש בצל מקורמל ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
ערבבו שמן ותפוחי אדמה בתבנית פאי בקוטר 25 ס"מ. לחצו את התערובת באופן שווה ליצירת קלתית.
אופים ב-425 מעלות צלזיוס במשך 10 דקות או עד להשחמה קלה.
מניחים שכבות של מוצרלה, בקר ובצל.
טורפים יחד את השמנת, הביצים, המלח והפלפל; יוצקים על תערובת הבשר.
אופים במשך 30 דקות או עד שסכין הננעצת במרכז יוצאת נקייה.