קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי

קלוי-קוקוס פאנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי
מתכון קלוי - קוקוס פנה קוטה עם רוטב השוקולד של דודה שירלי מוכן בעוד כ-3 שעות ו-30 דקות והוא בהחלט מצוין ללא גלוטן ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 6 גר' של חלבון, 42 גרם של שומן, וסך הכל 519 קלוריות. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו קינוח ידידותי תקציב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, סירופ תירס, חלב קוקוס ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגת קוקוס קלוי עם היביסקוס ורימון, קוקוס לבן שוקולד Panna קוטה עם דם כתום, ו Ghostly Panna Cottas עם רוטב מחריד (Panna קוטה עם רוטב חמוציות-כתום) (מתכונים דומים).

הוראות

1
לקבלת קוטה פאנה: מחממים התנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מורחים את הקוקוס בשכבה זוגית על תבנית אפייה וטוסט, ערבוב מדי פעם, עד שרוב הגזרים הם חום זהוב כהה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
להעביר לקערה קטנה ולתת מגניב.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מורחים את השקדים בשכבה זוגית על תבנית האפייה וטוסט עד ריחני ומתחיל צבע, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
הסר מהתנור וכבה את החום.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מניחים שמונה ramekins 4-אונקיה או כוסות הגשה קטנות במקרר. (מצמרר את הכוסות עוזר קוטה פאנה להגדיר מהר יותר.)
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
7
בסיר בינוני, לשלב את חלב הקוקוס, שמנת, סוכר, מלח, ו 1 כוס קוקוס קלוי (להזמין את השאר לקישוט). פיצול חתיכת שעועית וניל לאורכו לגרד את הזרעים עם החלק האחורי של סכין ישירות לתוך המחבת.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
להוסיף את התרמיל בעדינות להביא רתיחה קלה על חום בינוני, ערבוב מדי פעם (לא להרתיח).
9
בעוד הקרם מתחמם, יוצקים את המים הקרים לקערה קטנה ומפזרים את הג ' לטין באופן שווה מעל.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
בואו לעמוד (לא לערבב) עד הג ' לטין ספג את המים, לפחות 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
11
כאשר הקרם החל להתבשל, להסיר אותו מהחום ולסנן אותו דרך מסננת בסדר רשת לתוך כוס מדידה גדולה או קערה עם זרבובית. השתמש מרית ללחוץ בעדינות את הקוקוס נגד המסננת כדי לכפות את כל הנוזל. השליכו את המוצקים ואת תרמיל וניל שעועית (או לשטוף, יבש, ולשמור את התרמיל לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
חלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדרחלבוני ביצה מפוסטרים (מקרטון), בטמפרטורת החדר
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
מוסיפים את הג ' לטין הרך ומקציפים עד incorporated. (אתה לא צריך לראות שום חתיכות של ג ' לטין מוצק.)
מרכיבים שתצטרך
רוטס סוכריותרוטס סוכריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
13
מחלקים את התערובת באופן שווה בין כוסות מצוננות (לא מכסים עם ניילון נצמד) ומקררים עד שנקבע, לפחות 3 שעות. (זה צריך להיות מרקם של פודינג רך.)
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
14
מגישים עם 1 1/2 עד 2 כפות רוטב שוקולד, מנה של וופ וקמצוץ של שקדים קלויים, קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
15
לרוטב השוקולד: בסיר קטן, מערבבים את הסוכר החום הכהה, המלח ואבקת הקקאו. מערבבים מספיק שמנת כבדה, קצת בכל פעם, כדי להפוך את הדבק, ולאחר מכן מערבבים בשאר.
מרכיבים שתצטרך
(בריטניה משתמשת בדומדמניות)(בריטניה משתמשת בדומדמניות)
1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק1-3/4 כוסות חלב קר, מחולק
נייר אורזנייר אורז
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
16
מוסיפים את סירופ התירס ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה, מקפידים לטאטא ברציפות. להפחית את החום לרתיחה ולהמשיך לבשל, לטאטא ברציפות, לעוד 3 עד 4 דקות כדי לעזור לבשל את הטעם המר מן הקקאו ולעבות את הרוטב. הרוטב יהיה מבריק מאוד ולקחת על גוון כהה מאוד (כמעט שחור).
מרכיבים שתצטרך
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
נייר אורזנייר אורז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
17
כדי לבדוק אם הרוטב הוא עבה מספיק, מניחים טיפה קטנה של רוטב על צלחת נקייה ולתת לעמוד 1 דקה. אם הרוטב מתפשט, תמשיך לרתוח. אתה אמור להיות מסוגל להטות את הצלחת מבלי לשפוך את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
לאחר ביצוע, להסיר מחום ומערבבים את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
19
מגישים מיד על גלידה או לתת מגניב מעט לפני השימוש. הרוטב ישמור במיכל אטום במקרר עד 2 שבועות. לחמם: מיקרוגל ב 50 אחוז כוח במשך כ 30 שניות, או חם בסיר על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
20
עבור הוופ הטרי: בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף whisk, לשלב את הקרם, סוכר, וניל להכות על מהירות בינונית גבוהה עד פסגות בינוניות רכות טופס. (לחלופין אתה יכול להקציף את הקרם עם מיקסר כף יד או ביד עם מקצף, אם כי זה ייקח יותר זמן.) אם אתה רוצה הפסגות רכות, להצליף פחות. אם אתה רוצה אותם חזק יותר, להצליף יותר, אבל לא overwhip או את השמנת יהיה להתקפל ובסופו של דבר להפוך חמאה!
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך