קליפות תפוחי אדמה בסגנון מסעדה
קליפות תפוחי אדמה בסגנון מסעדה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 464 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 32 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמנת, תפוחי אדמה, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, . הכנת המנה לוקחת כ 37 דקות. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה בסגנון מסעדה, קליפות תפוחי אדמה בסגנון פיצה, ו מסעדת קרם בסגנון של מרק גבינת צ'דר תפוחי אדמה.
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). גריז קל 9x13 אינץ תבנית אפייה.
לנקב תפוחי אדמה במזלג. מיקרוגל תפוחי אדמה על גבוה עד שהם רכים; כ 10 עד 12 דקות.
חותכים את תפוחי האדמה במחצית אנכית. לגרוף את החלק הפנימי של תפוחי האדמה, עד 1/4 אינץ ' של קליפת תפוח האדמה נשאר.
שמן חום ל 365 מעלות F (180 מעלות C) בטיגון עמוק או בסיר עמוק.
מניחים את תפוחי האדמה בשמן חם, ומטגנים במשך 5 דקות.
מסננים תפוחי אדמה על מגבות נייר.
ממלאים את קליפות תפוחי האדמה עם גבינה וחתיכות בייקון. מסדרים אותם בתבנית האפייה המוכנה.
אופים במשך 7 דקות, או עד הגבינה נמסה.