קליפות תפוחי אדמה עוף באפלו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל קליפות תפוחי אדמה עוף באפלו. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 693 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 40 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, אם יש לכם אפיית תפוחי אדמה כגון russet, רוטב גבינה, שמןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכונים דומים: קליפות תפוחי אדמה עוף באפלו, קליפות תפוחי אדמה עוף באפלו גבינה, ו קליפות תפוחי אדמה עוף עוף מבאפלו איטיות.
הוראות
לדקור את תפוחי האדמה כמה פעמים עם מזלג ולאפות בתנור 204° שחומם מראש עד במכרז, כשעה.
תן לתפוחי האדמה להתקרר, לחתוך לחצי ולגרוף את האמצע עוזב על 1/8 אינץ ' של תפוחי אדמה על העור. שמור את תפוחי האדמה גורפו לשימוש אחר כמו פירה.
מברישים את קליפות תפוחי האדמה בכל רחבי עם השמן ואופים ב 232° מחומם מראש במשך 10 דקות בכל צד.
מערבבים את הרוטב החריף ואת החמאה המומסת ולאחר מכן לערבב בעוף. מתבלים את החלק הפנימי של קליפות תפוחי האדמה במלח ופלפל, ממלאים את העוף ומפזרים על הגבינות. לצלות עד הגבינה נמסה, רק כמה דקות.
מגישים בעודם חמים, מעוטרים בבצל ירוק ועם סלרי בצד ומקלות גזר ורוטב גבינה כחולה לטבילה.