קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות10
ציון בריאות36
מגזין

קלמרי בגריל על מצע של שומר מגולח

קלמרי בגריל על מצע של שומר מגולח
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, כל 30, ו pescatarian hor d ' oeuvre? קלמרי בגריל על מצע של שומר מגולח יכול להיות מתכון עצום לנסות. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 437 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו נורות שום, שום, מים, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו קלמרי בגריל עם שומר מטוגן ומתכון פולנטה, סלט שומר מגולח, ו סלט שומר מגולח (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים גריל חיצוני או מחבת גריל לחום גבוה. בקערה גדולה, לזרוק את הדיונון עם מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
גרילגריל
קערהקערה
2
טפטוף בשמן זית וזריקה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
3
מברשת גריל עם שמן צמחי.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
4
מניחים קלמרי על גריל ומבשלים כל צד עד חרוך קלות, על 1 דקה לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
5
הסר מהחום ומניח בקערה גדולה ונקייה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
6
מוסיפים שום, גרידת לימון, צ ' ילי, 1/4 של ויניגרט שום קלוי, פטרוזיליה טחון, צלפים, בצל ירוק. מתבלים במלח, פלפל ומיץ לימון, לפי הטעם. להפריש עד מוכן לשימוש. בקערה אחרת לזרוק את שומר עם זיתים ו 3/4 כוס שום קלוי ויניגרט עד רק מצופה. מסדרים מיטה של שומר על מגש הגשה ומניחים בצד. לתוך קערה שומר, קל לזרוק את ארוגולה התינוק עם ויניגרט הנותרים העונה עם מלח ופלפל. סדר " זר " של ארוגולה סביב השומר. מעל השומר עם קלמרי בגריל. מתבלים בפלפל שחור טחון טרי.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלח ופלפלמלח ופלפל
שום קלוישום קלוי
ארוגולהארוגולה
מיץ לימוןמיץ לימון
ויניגרטויניגרט
גרידת לימוןגרידת לימון
בצל ירוקבצל ירוק
דיונוןדיונון
פטרוזיליהפטרוזיליה
צלפיםצלפים
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שומרשומר
שוםשום
זיתיםזיתים
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
1
מחממים תנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הנח כל שורש ראש שום בצד למטה. בזהירות חצי כל נורה שום אופקית, חושף את שיני השום.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
להניח כל ראש שום, בצד לחתוך למעלה, על פיסת נייר אלומיניום קטנה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
4
טפטוף צמרות עם כ 1 כף שמן זית כתית אקסטרה, לקפל את הצדדים של נייר, סוגר לחלוטין שום. חזור עם השום שנותר.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
מניחים חבילות שום על תבנית אפייה ואופים עד ציפורן רכים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ציפורןציפורן
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
6
הסר שום מהתנור ולתת מגניב על 10 דקות עדיין אטום. בזהירות לסחוט את השום הרך מתוך העורות לתוך הקערה של מעבד מזון בגודל בינוני. מחית את השום עד חלקה, הוספת קצת שמן זית במידת הצורך. להשאיר על 5 כפות של מחית שום במעבד המזון ולאחסן את הסכום הנותר במיכל אטום במקרר עד 1 שבוע. למעבד המזון, מוסיפים את החרדל, החומץ, שמן הזית הנותר, ואת המים ואת מחית עד חלקה emulsified. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
רסק שוםרסק שום
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
חומץחומץ
שוםשום
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
קערהקערה
תנורתנור