קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות4
ציון בריאות72
מגזין

קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה

קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה
קלמרי בגריל על מצע של שעועית לבנה עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 847 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 59 גרם שומן. מתכון זה של ויליאמס סונומה יש 1 אוהדים. אם יש לכם צ'ילי, שמן זית, עלי פטרוזיליה שטוחים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכונים דומים: אורזו ים תיכוני עם שעועית לבנה וקלמרי, שרימפס בגריל פחם וקלמרי עם לימונים בגריל ועגבניה מעושנת-תבלין זית שחור, ו סלט שומר בגריל עם אורזו ושעועית לבנה.

הוראות

1
כדי להפוך את השעועית, בסיר, לשלב את השעועית ומים קרים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. משרים את השעועית בין לילה, ולאחר מכן לנקז ולהוסיף מים קרים טריים כדי לכסות על ידי 2 אינץ'. לחלופין, להביא את השעועית לרתיחה מעל חום בינוני גבוה ומבשלים 2 דקות, ולאחר מכן להסיר מן החום, לכסות ולתת לעמוד במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
2
מסננים ומוסיפים מים מתוקים לכיסוי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוסיפים את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ותימין sprig שעועית, להגדיר מעל חום בינוני גבוה ולהביא לרתיחה נמוכה. להפחית את החום בבת אחת כדי רתיחה נמוכה מאוד ומבשלים עד השעועית הם מכרז, על 1 שעה. מתבלים במלח ים ופלפל לבן. הניחו בצד את השעועית במרק שלהם.הכן אש בינונית-חמה בגריל, או לחמם מראש מטגן. להשרות שיפודי עץ ארוכים 8 במים במשך 30 דקות, ולאחר מכן drain.To הפוך את ויניגרט, בקערה קטנה, לטאטא יחד את שמן זית וחומץ, ואז לטאטא במלח ופלפל לבן. הגדר aside.To הפוך את סלסה ורדה, בקערה, באמצעות כף עץ, מחית יחד את שמן זית ולחם כדי ליצור משחה. מערבבים את הפטרוזיליה, צלפים, אנשובי, שום וחומץ. מתבלים במלח ופלפל שחור. תניח בצד.חברו את גופי הדיונונים וזרועות לשיפוד. מעיל עם שמן זית ועונה שני הצדדים עם מלח ופלפל לבן.שמן מתלה הגריל עם מגבת נייר ספוג בשמן.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
גב שומן חזירגב שומן חזיר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
שום גויה®שום גויה®
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את השיפודים על מתלה הגריל או מטגנים 2 עד 3 אינץ ' ממקור החום, פונה פעם אחת, עד הדיונון הוא בצבע קל, 1 עד 2 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
5
העברה לצלחת.
6
מסננים את השעועית של כמעט כל מרק שלהם ולהשליך את עלה המפרץ, צ ' ילי, בצל ו קורנית sprig. לחמם על אש נמוכה במידת הצורך.זרוק את השעועית עם חצי מהויניגרט. לזרוק את ארוגולה עם ויניגרט שנותר. כדי להגיש, ערמה רבע מהארוגולה על כל צלחת ומעל עם רבע מהשעועית ו-2 שיפודים של קלמרי. כפית קצת סלסה ורדה על כל שיפוד ולהעביר את הרוטב שנותר ליד השולחן.
מרכיבים שתצטרך
יכול) סלסה ורדה משומרתיכול) סלסה ורדה משומרת
3 כפות ויניגרט ורמיוס3 כפות ויניגרט ורמיוס
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל1 כוס סירופ מייפל או סירופ בטעם מייפל
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
1 כוס שום קצוץ1 כוס שום קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
7
מגיש 4.Adapted from Williams-Sonoma Collection Series, Seafood, by Carolyn Miller (Simon & Schuster, 2005).
מרכיבים שתצטרך
קישואים, לא קלופים וקצוציםקישואים, לא קלופים וקצוצים