קלמרי מבושל עם עגבניות יכול להיות רק ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 490 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. אם יש לך שיני שום, סמבוקה, בצל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -35 דקות. עם כפית ציון של 0%, צלחת זו היא רעה מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: עגבניות מבושלות, עגבניות מבושלות, ו עגבניות מבושלות עם כופתאות.
הוראות
1
מחממים את שמן הזית בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה. כאשר השמן חם, מוסיפים את הבצל והשומר. מערבבים מעיל עם שמן ו sauté, ערבוב מדי פעם, עד שהוא מתחיל צבע, על 5-6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מפזרים קצת מלח על זה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מוסיפים את שיני השום ואת רסק עגבניות ומערבבים היטב לשלב. מבשלים את זה עוד 2-3 דקות, ערבוב פעם או פעמיים.
מרכיבים שתצטרך
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
4
מוסיפים את היין האדום, מערבבים היטב, ומגבירים את החום לגבוה. מרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי.
מרכיבים שתצטרך
5 פאונד צלעות קצרות עם עצם
5
מוסיף את סמבוקה או ליקר אחר בטעם אניס, והעגבניות הכתושות.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
לימון, גרידה טרייה מגוררת
6
בקלמארי ולהביא את הסיר לרתיחה עדינה. מבשלים לפחות 1 שעה. אחרי שעה, לטעום חתיכת קלמרי; זה צריך להיות רך. אם זה לא, תמשיך לרתוח. בדוק רגישות כל 15 דקות לאחר מכן.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל: ברגע שהקלמרי רך, טעם את התבשיל למלח ופלפל, ומוסיף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 עד 3 ליטר שמן בוטנים, שמן זרעי ענבים או שמן צמחי אחר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
8
מוסיף את פטרוזיליה קצוצה ושומר בריכות. מערבבים היטב לשלב ולשרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירה הראשונה שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. Inapawine קברנה סוביניון עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 75 דולר לבקבוק.