קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף
קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 784 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני, טאטסוטאז'עוף מטוגן עם מיונז יוזו חריף, ו מיונז אנשובי עבור מתכונים דומים.
הוראות
במעבד מזון שלבו את הביצה, האנשובי, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והקאיין. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן להכנת מיונז.
מעבירים את הרוטב לקערה ומקררים, מכוסים היטב, עד 2 ימים, עד מוכן לשרת.
חותכים את הקלמרי לטבעות בגודל 1/4 אינץ'. אם המחושים גדולים, חצוי או רבע אותם לאורכם. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
יוצקים את השמן לסיר 3 ליטר בעל תחתית כבדה וישרה, בקוטר של כ-8 אינץ'. כדי למנוע מהשמן לבעבע בעת טיגון הקלמרי, התבנית צריכה להיות לא יותר מ-1/3 מלאה.
מחממים את השמן ל 360 מעלות צלזיוס על מדחום שומן עמוק. (כדי לבדוק את הטמפרטורה ללא מדחום, זרוק חתיכת לחם קטנה בגודל קרוטון לשמן. הוא אמור לצוף אל פני השטח מיד ולהשחים קלות תוך כ-45 שניות.)
שלב בקערה את פירורי הקמח וקרקר הגרהם. מחלקים את הקלמרי ל -2 או 3 קבוצות לטיגון קל יותר. זורקים כל אצווה לתערובת הקמח לציפוי אחיד. לנער את קלמרי במסננת רשת לשפוך ציפוי עודף. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מורידים בעדינות כל מנת קלמרי לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
מפזרים מלח. את הקלמרי המבושל אפשר לשמור על חום בתנור נמוך בזמן שממשיכים. בדוק את טמפרטורת השמן שלך (360 מעלות פרנהייט) וחזור עם הקלמרי שנותר.
מגישים חם עם מיונז האנשובי המצונן.
יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ
קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
![ויווה דיווה מוסקטו קולדה]()
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.