קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות21
מגזין

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף

קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף
קלמרי מטוגן עם מיונז אנשובי חריף יכול להיות רק ללא חלב ופסקאטריאן מתכון שחיפשת. מתכון זה מכין 4 מנות עם 784 קלוריות, 25 גרם חלבון, ו 57 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק כמה אנשים באמת אהבו את ההר ד ' אובר הזה. 2 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, ביצה, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו קלמרי מטוגן עם מיונז פפרונצ'יני, טאטסוטאז'עוף מטוגן עם מיונז יוזו חריף, ו מיונז אנשובי עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
במעבד מזון שלבו את הביצה, האנשובי, מיץ הלימון, הפטרוזיליה והקאיין. מערבבים עד לקבלת תערובת חלקה. כשהמנוע פועל, הוסיפו לאט את השמן להכנת מיונז.
מרכיבים שתצטרך
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2
מעבירים את הרוטב לקערה ומקררים, מכוסים היטב, עד 2 ימים, עד מוכן לשרת.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
3
חותכים את הקלמרי לטבעות בגודל 1/4 אינץ'. אם המחושים גדולים, חצוי או רבע אותם לאורכם. מכניסים למקרר עד שמוכן לשימוש.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
4
יוצקים את השמן לסיר 3 ליטר בעל תחתית כבדה וישרה, בקוטר של כ-8 אינץ'. כדי למנוע מהשמן לבעבע בעת טיגון הקלמרי, התבנית צריכה להיות לא יותר מ-1/3 מלאה.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מחממים את השמן ל 360 מעלות צלזיוס על מדחום שומן עמוק. (כדי לבדוק את הטמפרטורה ללא מדחום, זרוק חתיכת לחם קטנה בגודל קרוטון לשמן. הוא אמור לצוף אל פני השטח מיד ולהשחים קלות תוך כ-45 שניות.)
מרכיבים שתצטרך
קרוטוניםקרוטונים
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
שלב בקערה את פירורי הקמח וקרקר הגרהם. מחלקים את הקלמרי ל -2 או 3 קבוצות לטיגון קל יותר. זורקים כל אצווה לתערובת הקמח לציפוי אחיד. לנער את קלמרי במסננת רשת לשפוך ציפוי עודף. בעזרת מלקחיים או כף מחוררת מורידים בעדינות כל מנת קלמרי לשמן החם ומטגנים עד להזהבה, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
דיונוןדיונון
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
סוכר אדום גססוכר אדום גס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
7
מוציאים בעזרת כף מחוררת ומסננים על מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
8
מפזרים מלח. את הקלמרי המבושל אפשר לשמור על חום בתנור נמוך בזמן שממשיכים. בדוק את טמפרטורת השמן שלך (360 מעלות פרנהייט) וחזור עם הקלמרי שנותר.
מרכיבים שתצטרך
דיונוןדיונון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מגישים חם עם מיונז האנשובי המצונן.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

קלמרי מטוגן עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז פארם מבעבע. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול להשתבש עם אלה. שניהם ידידותיים מאוד לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא ויוה דיווה מוסקטו קולדה. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
ויווה דיווה מוסקטו קולדה
יין מוסקטו מתוק חדור בטעם קוקוס ואננס טבעי. צבע כתום בהיר. פירותי, אופייני לקוקוס ואננס עם רמזים קלים למוסקטו. מצוין כמו אפריטיף או ערבוב עם קוקטיילים.