קלצונה בקר וגבינה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל קלצונה בשר וגבינה. והוא יספק כ 1 מנות. מנה אחת מכילה 1565 קלוריות, 92 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %40 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, גבינת מוצרלה, רוסטביף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו בקר מחיטה מלאה, קלצונה פטריות ותרד, Escarole Calzone: Calzone di Ricottan E Escarola, ו קלצונה עם נקניק, סלמי, גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 177°. גיליון עוגיות גריז קל. פרוס פיצה קרום על גיליון עוגיות; בעדינות למתוח כדי ליצור מעגל 12 אינץ'.
שכבת בשר בקר, בצל, פטריות וגבינות על חצי הקרום עד 1 אינץ ' של קצה. מקפלים את הקרום על מילוי; לקפל את הקצה ולאטום עם מזלג.
חותכים חריצים בחלק העליון.
אופים 20 עד 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב מילוי חם. מגניב 5 דקות לפני חיתוך לתוך טריזים.